Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Ariston - Az első számú fűtési rendszer gyártó válallat

Az Ariston világszinten elismert vízmelegítő és fűtési rendszer gyártó vállalat.

Az olasz tervezésű termékeit több mint 150 országban értékesítik. Hatékony és élvonalbeli megoldásokkal szolgálják ki a vásárlók igényét. Innovatív fejlesztési módszereiknek köszönhetően a fűtési termékeik megbízhatóak és hosszú életűek.

A környezet tudatosság pont olyan fontos a cég életében, mint a minőségi termékek fejlesztése és gyártása. Minden Ariston fali kazánt környezettudatosan alakítanak ki.

Image

Kondenzációs gázkazánok

Genus One System

A Genus One kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel van ellátva, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez jelent megoldást. Zajmentes működése a moduláló szivattyúnak és szigetelőpaneleknek köszönhető.

Clas One 24

ONE Kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amellyel a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható, és a funkciók aktiválhatók.

Elektromos vízmelegítők

Genus One 24

A Genus One kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel van ellátva, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

A gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, s ezáltal egy állandó fűtési teljesítményt, precíz vezérlést és üzembiztos működést garantál bármilyen körülmények közt.

Velis Evo

A Velis Evo villanybojler elérhető 50,80,100 L kivitelben.Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés.

Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

AN RS

Az AN RS vilannybojler 10,15,30 L kivitelben kapható.Az AN vízmelegítők tartósságának titka az alapanyagok megválasztása: a készülékekben található fűtőszálak anyaga réz, ami biztosítja a korrózióvédelmet.

Az AN vízmelegítők képesek hosszú ideig melegen tartani a felfűtött vizet, a nagy tömörségű és vastag poliuretán szigetelésnek köszönhetően.

Az Ariston termékei megtalálhatók a webáruházunkban