×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Információ

Kedves Vásárlóink!

Az új oldal átállása miatt, még lehetnek apró hibák és problémák az oldalon, emiatt szíves elnézésüket kérjük!

Ha bármi olyan tényezőt észlelnek, ami miatt akadozik a vásárlás folyamat kérjük jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

webinfo@benedekestsa.hu

0613826189

Ariston fali kombi kondezációs kazán - Genus One 24Ariston fali kombi kondezációs kazán - Genus One 24
Ariston fali kombi kondezációs kazán - Genus One 24Ariston fali kombi kondezációs kazán - Genus One 24
Ariston fali fűtő kondezációs gázkazán - Genus One System 24Ariston fali fűtő kondezációs gázkazán - Genus One System 24

Ariston fali fűtő kondezációs gázkazán - Genus One System 30

Cikkszám: 3301028
338.610 Ft
Áfa-val
Ariston fali fűtő kondezációs gázkazán - ONE Kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 3.990 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Kivitel
fűtő
Termékcsalád
Genus One System
Fűtési teljestmény
28 kW
Méret
74,5x40x31,5cm

Ariston Genus One - Fedezzen fel egy olasz remekművet

A Genus One készülék sorozat továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új technológián és anyagokon, valamint felhasználói felületeken alapul, melyek mind azt szolgálják, hogy a készülék kényelmesebb és komplexebb felhasználói tapasztalatot nyújtson. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez jelent megoldást. Emellett a kompakt gépszerkezetet – a belső alkatrészeket és a formatervezést – is továbbfejlesztették azzal a céllal, hogy könnyű hozzáférést biztosítsanak a kompakt méret megtartásával is. 

Tartós fűtés

A Genus One kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel van ellátva, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Abszolút hatásfok

Az innovatív gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, s ezáltal egy állandó fűtési teljesítményt, precíz vezérlést és üzembiztos működést garantál bármilyen körülmények közt.
A ONE kondenzációs technológia és hőszabályozó tartozékai hatékonyáság és teljesítmény fokozóak, így a készülék eléri az A+ energiaosztályt.
1:10-es modulációs arány a pontosabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

Smart Összeköttetés

A készülék elő lett készítve a távirányításra az Ariston Net alkalmazás útján. Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összehangolja valamint működésüket optimalizálja.

Tökéletes komfort

A készülék AUTO, COMFORT és CARE funkciókkal, valamint integrált időzítő programozással van ellátva. Zajmentes működése a moduláló szivattyúnak és szigetelőpaneleknek köszönhető.

Modern, Hi-Tech külső

Nagyfelbontású érintőképernyős interfész, LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amely segítségével a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható, a funkciók aktiválhatók, és a különböző fűtőzónák is kezelhetők.

 

Okos technológia

  • Összehangolja az energiaforrásokat
  • Összeköthető más Ariston termékkel
  • BusBridgeNet® technológia

Design

  • Letisztul modern formatervezés
  • HiTech külső
  • Nagyfelbontású interfész

Technikai előnyök

  • A+ energiaosztály
  • Állandó fűtésteljesítmény
  • Integrált időprogramozás
  • "Gondoskodás" funkció- Figyelmeztet a karbantartás esedékességéről

Az Ariston Clas One, Genus One és Alteas termékcsaládok kazánjaira 5+5év kiterjesztett jótállás érvényes. A jótállás feltétele az évenkénti szakszerviz által végzett karbantartás és szakszervíz által végzett beüzemelés, valamint a 4. és az 5. évi karbantartás regisztrációja az Aristonnál.
A +5 év jótállás a kazán hőcserélőjére érvényes, feltétele az évenkénti szakszerviz által végzett karbantartás.

Termékajánló