Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Tudja hogyan lesz a kinti -15°C-os hideg levegőből fűtésre és fürdésre alkalmas meleg víz? Hőszivattyúval!
Méghozzá meglehetősen olcsón!
A hőszivattyú ugyanis egy olyan berendezés, ami képes a természetben rendelkezésre álló energia egy részét kinyerni és hasznosítani.

Bővebben...

A földből vagy a levegőből kinyert hőenergiát képes felhasználni fűtésre vagy melegvíz előállítására. Egy ilyen gazdaságos készülék alkalmazása minden körülmények között észszerű. A hőenergiát ugyanis még -20 ºC hőmérsékleten is ki tudja vonni a környezetből. Alkalmas hűtésre, fűtésre és használati melegvíz előállítására is. Mindehhez nem kell tüzelőanyag vagy gáz, csak kis mennyiségű elektromos áram.
Alapesetben hőt csak olyan forrásból lehet kinyerni, ami melegebb mint a környezete. A hőszivattyú azonban felveszi akár a hidegebb külső környezetben, levegőben, talajban vagy vízben lévő hőenergiát, és átszivattyúzza az általunk meghatározott helyre. Így a külső környezetet lehűtve nyerhetünk energiát otthonunk számára minimális energia és pénz befektetésével.
A hőszivattyús rendszerek beépíthetőek már meglévő hagyományos fütési hálózatokba, frissen kiépülő hálózatokba, és önmagukban is alkalmazhatóak.

Mikor érdemes hőszivattyút alkalmazni?

Minél alacsonyabb a fűtési előremenő hőmérséklet, annál jobb hatásfokon tud üzemelni a hőszivattyú. Ezért általánosságban elmondható, hogy a hőszivattyús rendszerekhez az olyan felülettemperálási rendszerek alkalmazása ajánlott, mint a padlófűtés, és falfűtés.

Megtérülő befektetés

Egy háztartásban a hőszivattyú alkalmazása nagy mértékben csökkenti a fűtés, a hűtés és a meleg víz előállítás költségeit. A megújuló környezeti energiák felhasználásával kíméli a Föld csökkenő energiatartalékait és más berendezésekhez mérten lényegesen kisebb a globális és a regionális károsanyag kibocsátása. Így a hőszivattyúk nem csak hogy rendkívül energiatakarékosak, de környezetbarátnak is mondhatóak. Bonyolult gondozást nem igényelnek, karbantartásuk egyszerű.

Bezár

Levegő - víz hőszivattyú

Technik Cool levegő-víz hőszivattyú 12,5 kW - 1 fázisú

Várható szállítás: 3 munkanap
1.342.147 Ft

Technik Cool levegő-víz hőszivattyú 16,5 kW - 3 fázisú

Várható szállítás: 3 munkanap
1.599.577 Ft

Technik Cool levegő-víz hőszivattyú 8,5 kW - 1 fázisú

Várható szállítás: 3 munkanap
1.125.821 Ft