×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Technik Therm Uni csatlakozó KM 16-1/2Technik Therm Uni csatlakozó KM 16-1/2

Technik Therm Uni csatlakozó külső menettel

Cikkszám: TTFU-510-16*1/2-szulo
703 Ft-tól Áfa-val

Technik Therm Uni T-idom 32-20-32 - A Technik Therm ötrétegű rendszer méretezése úgy lett kialakítva, hogy megtalálhatóak legyenek benne a háztartási installációkhoz szükséges 16x2-es 20x2-es 26x3-as és 32x3-as, és az ipari építményekhez használatos nagyobb méretek egyaránt. A standard átmérőknek köszönhetően a legtöbb rendszerre a Technik Therm ötrétegű csöveivel és idomaival is rá lehet csatlakozni.

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Technik Therm Univerzális rendszer

A Technik Therm ötrétegű rendszerének az egyik legjobb tulajdonsága, hogy az idomai bármilyen TH-s, U-s vagy M-es gépi vagy kézi szerszámmal lepréselhetőek.

Technik Therm Univerzális idomok

A Technik Therm portfóliójában elérhető idomok széles választéka biztosítja a minden megoldásra alkalmas, gyors és könnyű szerelhetőséget. Sokszínűségüknek köszönhetően akár már-már lehetetlennek tűnő kihívások megoldására is alkalmasak. A Benedek Szerelvény üzleteiben minden általunk árult Technik Therm termékhez elérhetőek a megfelelő préspofák, és szerszámok.

Mi is az az öt réteg?

A kompozitok olyan társított vagy összetett anyagok, amelyek két vagy több különböző szerkezetű és méreteikben elkülönülő anyagkombinációból épülnek fel. Az alkotóanyagok ilyen jellegű társításával a kész kompozitban az összetevők hasznos és pozitív tulajdonságait kiemelik, és a káros tulajdonságaikat csökkentik vagy akár teljesen el is fedik. A Technik Therm ötrétegű kompozit anyag sajátossága is az, hogy a társított rétegek anyagainak pozitív tulajdonságait ötvözi. Az első és az ötödik borító réteg egy magas hőmérsékleten is tartósan üzemelő térhálósított PEX polimer, aminek a használhatósági hőmérséklettartománya -50°-tól egészen +90°C-ig terjed. Ezt a két polimer réteget egy-egy jó tartósságot és flexibilitást biztosító ragasztó réteg köti össze a belső alumínium réteggel. A belső alumínium réteg pedig lehetővé teszi, hogy a cső könnyen hajlítható és formázható legyen, miközben rendkívül jó alaktartás is jellemzi.

Alkalmazási területek

Az ötrétegű rendszer méretezése úgy lett kialakítva, hogy megtalálható legyen benne a háztartási installációkhoz szükséges 16x2-es 20x2-es 26x3-as és 32x3-as méretek is, és az ipari építményekhez használatos nagyobb, 40x34-es 50x4-es és 63x4,5-ös méretek is. A standardizált átmérőknek köszönhetően a piacon jelenlévő legtöbb rendszerre a Technik Therm ötrétegű csöveivel és idomaival is rá lehet csatlakozni.

Termékajánló