×
« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

2019 szeptember 1-től a Benedek Szerelvény üzletei hétköznaponként egységesen 16:30-kor zárnak!

Részletes információért kattintson!

Blanco Elon XL 8 S mosogató

Blanco Elon XL 8 S mosogató - fehérBlanco Elon XL 8 S mosogató - fehér

Blanco Elon XL 8 S forgatható mosogató csepegtető ráccsal, ami 80 cm-es szekrénybe építhető be. Nagy medencés mosogató és a csepegtetőfelület sok és kényelmes helyet kínál. Gyümölcsmosó nélkül kapható. Tíz különböző színben érhető el.

104.900 Ft
Válasszon variációt
Várható szállítás: 20 munkanap
Gyártó: Blanco

Blanco Elon széria

Csodálatos gránit mosogatótálcák takarítása és karbantartása is egyszerű és gyors. A Blanco SILGRANIT® PuraDur® anyaga tökéletesen szimbolizálja az optimális egyensúlyt tisztíthatóság és ellenállóképesség között, sima felületű és tökéletesen kombinálható a konyha színvilágához. Kőszerű-selymes, különösen finompórusúan zárt felület tapinthatóan kellemes kőhatást kelt.

Az Elon mosogatótálcák lefolyó-távműködtető nélkül kaphatók. A mosogatótálcák beépíthetők felülről, illetve a munkalap alá is. Tíz különböző színben kapható. Tökéletes társ a mosogatásban. Korszerű design, letisztult formavilág. Alaptartozék az edénycsepegtető rács rozsdamentes acélból.

Blanco Elon XL 6 S

Egy medencés 780x500 mm nagyságú forgatható medence, 60 cm-es szekrénymérettel.

Blanco Elon XL 8 S

Egy medencés 860x500 mm nagyságú forgatható medence, 80 cm-es szekrénymérettel.

Színek

blanco szinek

A Blanco az egyik vezetőgyártó cég mosogatótálcák és csaptelepek területén. Termékeik nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. A magasminőségű gránit mosogatótálcáira, mely innovatív technológiával készülnek 5 év garanciát vállal. Csaptelepeik jótállása 3 év.

blanco termek leiras

Szaniter áruk szállítási információi

A szaniterek, zuhanytálcák és fürdőkádak megvásárolhatók a webáruházban is, de sérülékenységük, törékenységük miatt nem áll módunkban házhoz szállítani ezeket a termékeket!

A felsorolt termékeket a 1116 Budapest, Kondorosi út 5/a címen lévő üzletünkben van lehetőség személyesen átvenni.

Megértésüket köszönjük!

 

benedek szereveny szallitas

Utoljára nézett termékek