BWT Aqa Perla Bio 25 vízlágyító

BWT Aqa Perla Bio 25 vízlágyítóBWT Aqa Perla Bio 25 vízlágyító
BWT Aqa Perla Bio 25 vízlágyítóBWT Aqa Perla Bio 25 vízlágyító
BWT Aqa Perla Bio 25 vízlágyítóBWT Aqa Perla Bio 25 vízlágyító
Az AQA perla BIO gondoskodik a háztartások lágyvíz ellátásáról. A vezérlőfejbe található bekeverő szelep teszi lehetővé, hogy a készüléket a kívánt keménységi fokra állítsuk be. A vízlágyító berendezés minden regenerálásnál automatikusan fertőtleníti a gyantatöltetet, így biztosítva a higiénikus közeget.

245.900 Ft
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: BWT
Készleten
Hálózati csatlakozás
230 V, 50 Hz
Szélesség
38,6 cm
Magasság
65,4 cm
Mélység
50,3 cm
Névleges nyomás
6 bar
Átfolyási teljesítmény
1 m3/óra
Csatlakozó méret
1 col AG

Aqa Perla Bio működése

Az AQA perla BIO gondoskodik a háztartások lágyvíz ellátásáról. A berendezés 25, 50 illetve 75 méretben kapható. A vezérlőfejbe található bekeverő szelep teszi lehetővé, hogy a készüléket a kívánt keménységi fokra állítsuk be.

Vízfogyasztási táblázat

vizfogyasztas bwt tablazat

Az adott táblázat alapján kitudja választani mekkora berendezésre van szüksége.

Termékelőnyök

Beépített gyantaágy fertőtlenítés: A vízlágyító berendezés minden regenerálásnál automatikusan fertőtleníti a gyantatöltetet, így biztosítva a higiénikus közeget.

Smart Metering regenerálási rendszer: A rendszernek köszönhetően gazdaságosan működik, takarékos só- és öblítővíz felhasználással.

Kényszer regenerálási funkció: 72 óránként, ha a berendezés nem érzékel vízfolyást, gyors, automatikus átöblítést indít el, a higiénia fenntartása érdekében.

Beépített akkumulátor: Áramszünet esetén a berendezés akár 4 napon keresztül is képes megőrizni a beállított programot és értékeket.

Üzemeltetést támogató fejlesztések: A berendezés beépített kijelzőjén, nyomon követhető a háztartás sófelhasználása, a felhasznált, lágyított víz mennyisége, a gép jelzi a sóhiányt és a karbantartás szükségességét.

 

 

A BWT vízlágyító és vízszűrő berendezéseihez 1 év gyári garancia tartozik.

Utoljára nézett termékek