Barion Pixel

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

A gyártó termékei

Kik vagyunk?

Több mint 20 éve ötvözzük szakmai tevékenységünket egy életre szóló szenvedéllyel, amely a fürdőszobabútorok tervezése és gyártása nagy odafigyeléssel.

Cégünk fő célja a vevői elégedettség elérése. Előnyünk a modern design, a kiváló minőségű termékek, ezek funkcionalitása és tartóssága.

A kínálatban számos termékmodell szerepel, amelyekből modern fürdőszobai készleteket készíthet, természetesen egyéni preferenciák és ízlés szerint.

2008. március 11. óta partnere lettünk a ROYO GROUP – néhány európai cégcsoportnak, amely átfogó fürdőszobai felszerelések tervezésével és értékesítésével foglalkozik.

Fő értékünk egy olyan csapat, amely magasan képzett emberekből áll a szervezet minden szintjén. Ez a csapat dinamikus, nyitott az innovációra, és minden tettében kreatív.

elita kezdo 1

Bútorfogantyúk – fontosak a részletek.

Kicsi, jelentéktelennek tűnő, mégis fontos eleme az elrendezésnek, amely gyakran meghatározza a fürdőszobai szekrény stílusát. A megfelelő választás, akárcsak az öltözékhez illő cipő kiválasztása, teljesen megváltoztathatja az egész elrendezésről alkotott képet.

A megfelelően kiválasztott fürdőszobai fogantyúk javítják a mindennapi fürdőszobai rutint. A széles választék lehetővé teszi, hogy ne csak a formára, a színre és a méretre összpontosítsunk, hanem figyelembe vesszük azt is, hogy milyen anyagból készült.

Elegáns, klasszikus vagy esetleg divatos? A helyes választás meghozatala nehéz lehet, és a folyamatosan változó trendek sem könnyítik meg a feladatot. Az aktuális trendek és az időtlenség közötti egyensúly megtalálása nehéz, de nem lehetetlen.

Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap
Várható szállítás: 3 munkanap