Oventrop pinox D termosztát szorítócsatlakozással - krómozott

Oventrop pinox D termosztát szorítócsatlakozással -  krómozottOventrop pinox D termosztát szorítócsatlakozással - krómozott
Oventrop pinox D termosztát szorítócsatlakozással -  krómozottOventrop pinox D termosztát szorítócsatlakozással - krómozott
Oventrop pinox H termosztát - krómozottOventrop pinox H termosztát - krómozott
Overtrop pinox D termosztát szorítócsatlakozással. Fantasztikus választás, ha egy modern stílusos megjelenést szeretne radiátorának. Gyönyörű krómozott kivitelben kapható ez a termék.

24.574 Ft
Várható szállítás: 20 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Oventrop
Magasság
52 mm
Szélesség
95 mm
Hosszúság
119 mm
Szín
króm

Az Oventrop Pinox egy modern termosztát beépített folyadéktöltetű érzékelővel.

Külső design

A pinox modern és elegáns külseje miatt jól mutat a fűtőtesten. A karos fogantyú ujjhegy értintéssel teszi könnyűvé és precízzé a hőmérséklet beállítást. Tökéletes választás, ha szeretné, hogy lakása modern és elegáns legyen.

Használat

A termosztáton kiválóan kezelhető és beállítható az érték. A beállított hőfok könnyen leolvasható a termoszról. Ez a széria az E típusú fűtőtest szelepével illeszkedik tökéletesen.

  • Letisztult elegáns design
  • Jó minőségű anyag
  • Könnyen leolvasható érték
  • Modern letisztult készülék
  • Német megbízható minőség

Oventrop Garancia

Az Oventrop termékek hosszú élettartalmát egy percíz ellenőrzési folyamat garantálja. Így biztosítva, hogy bármilyen kiegészítőt választ a radiátorához az biztos, megbízható és tartós lesz. Minden komponensük első osztályú, így tudják garantálni a megbízhatóságot. A Oventrop radiátor kiegészítő termékekhez 1 év gyári garancia tartozik.

Oventrop 1 éves tartozék garancia