Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Kaldewei Univerzális kádlábKaldewei Univerzális kádláb
Kaldewei Univerzális kádlábKaldewei Univerzális kádláb
Kaldewei kádláb Eurowa kádakhoz- állíthatóKaldewei kádláb Eurowa kádakhoz- állítható
Kaldewei Univerzális kádlábKaldewei Univerzális kádláb

Kaldewei Univerzális kádláb

Cikkszám: 581470000000
17.999 Ft
Áfa-val
Kaldewei Univerzális 5030 állítható magasságú kádláb, Kaldewei típusú kádhoz.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 1.860 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Állítható
Igen
Termék típusa
Kádláb
Kivitel
Csavaros
Alkalmazása
Kaldewei típusú kádhoz

Kaldewei alapanyag

A tökéletes dizájnhoz szükséges tökéletes alapanyagnak a neve KALDEWEI acélzománc. Acél és üveg két teljesen autentikus, és természetes alapanyag. Mindkettőt évszázadok óta használják, és mindkét alapanyagnak megvan a maga sajátos tulajdonsága. Az acél az erő, keménység, robusztusság és optimális formálhatóság megtestesítője.

A KALDEWEI az egyetlen fürdőszoba gyártó világszinten, mely egy szabadalmazott formula alapján, a saját olvasztó kemencéiben egy speciális zománcot hozott létre. A KALDEWEI esetében a gyártást, és az értékteremtés minden szintjét kizárólagosan a vállalat központi vezetősége intézi.

A KALDEWEI zománcozott fürdőkádai, zuhanytálcái és mosdói egyediséget és eleganciát kölcsönöznek az Ön fürdőszobájának. Tartós minőséget és időtálló értéket képviselnek. A KALDEWEI acélzománc egyedi tulajdonságainak kombinációja teszi a KALDEWEI zuhanytálcákat kivételesen ellenállóvá és rendkívül higiénikussá.

Fenntarthatóság

A KALDEWEI több mint 90 éve járja az ökológiai fenntarthatóság útját. Következetesen alkalmazza alapanyag-filozófiáját, melynek értelmében minden KALDEWEI acélzománcból készült fürdőkád és zuhanytálca, hasznos életének végeztével teljességgel újra hasznosítható.

A gyártás, csomagolás, szállítás és lebontás során használt környezetbarát eljárásoknak köszönhetően a KALDEWEI volt az első fürdőszobagyártó, melynek ISO 14025 szintű fenntarthatósági tanúsítványt kapott. A Környezetvédelmi Terméknyilatkozat kielemezi egy termék hatását annak egész éllettartamára a nyersanyagok beszerzésétől a termelésen, csomagoláson és szállításon keresztül egészen a lebontásig.

Garanciális feltételek

Egyedi KALDEWEI acélzománcból készült fürdőkádjaink, zuhanytálcáink és mosdóink gyártása itt történik, Ahlenben, rendkívül magas minőségi szabványoknak megfelelően. Minden terméket manuálisan ellenőrzünk, mielőtt kiküldjünk az ügyfélnek. A KALDEWEI acélzománc ultra-robusztus és hosszú ideig tartós. Mi vagyunk a világon az egyetlen gyártó, mely saját zománcot fejlesztett ki, és ezt folyamatosan finomítjuk. Ezért van az, hogy a KALDEWEI 30 éves gyártói jótállást garantál a termékeire.

Garanciális okmány

Termékajánló