Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

Sentinel X100+X800 duopackSentinel X100+X800 duopack

Sentinel X100+X800 duopack

Cikkszám: SP-X100+X800
19.851 Ft
Áfa-val
A Sentinel X100 Inhibitor adalék védelmet nyújt a tiszta fűtési rendszereknek a vízkő- és a korrózióképződés ellen. A Sentinel X800 Jetflo a központi fűtési rendszerek, hőcserélők erőteljes, hatékony tisztítószere. A jól karbantartott és tisztántartott fűtési rendszer energiahatékonyabb, üzemeltetése kevésbé környezetszennyező és fenntartása is olcsóbb.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 990 Ft-tól (Egy termék vásárlása esetén)
Kiszerelés
1+1L
Termék típusa
Fűtési rendszerhez
Termékcsalád
Duopack

Sentinel X100 leírás

A fűtési rendszer hatásfokának csökkenését elsősorban a korrózió- és vízkőképződés okozza, ami a radiátorok részleges hőleadását, a kazán teljesítménycsökkenését, rendszerzörejeket és számos más rendellenességet eredményez. A rendszeren végzett Sentinel tisztítási eljárást követően a vízkő vagy korrózió elleni védelmet ajánlott a Sentinel X100 adalékanyag használatával biztosítani.
A Sentinel X100 Inhibitor adalékanyag a nagyhatású, több speciális korróziógátló inhibitort egyedi módon ötvöző TripleTech™ korrózióellenes technológiával készült. Mivel a fűtési rendszereket jellemzően többféle fém alkotja, ennek a speciális adalékanyagnak az egyes összetevői védelmét nyújtanak a különböző fémfelületek számára.

Sentinel X100 használata

1 liter Sentinel X100 elegendő egy átlagos, 8 – 10 radiátort tartalmazó rendszer fűtési vizének kezeléséhez. Nagyobb rendszerekhez 2 literre is szükség lehet.
A tökéletes eredmény érdekében a rendszer tisztítása és átmosása javasolt, amihez új vagy max. 6 hónapos rendszereknél Sentinel X300, hosszabb ideje működő rendszereknél Sentinel X400 használható. Ha a rendszer a hőcserélő vízkövesedése miatt továbbra is zajos, adagoljon a Sentinel X100 inhibitor mellé Sentinel X200 szert is.
Nyitott rendszerek: A szert a tágulási tartályon, vagy a megkerülő tápvezetéken keresztül, illetve a Sentinel adagolóedénnyel adagolja be.
Zárt rendszerek: Ha a rendszer üres, feltöltés előtt töltse be az adalékot a rendszer bármelyik kényelmesen elérhető pontján keresztül. Ha fel van töltve, a Sentinel adagolóedénnyel a feltöltő vezetéken vagy más ponton keresztül töltse be az adalékot.

Sentinel X800 leírás

A Sentinel X800 Jetflo tisztítószer minden általánosan előforduló fémhez és ötvözethez használható, beleértve az alumíniumot is. A tisztítási művelet után a renszer leürítése, majd gondos átöblítése szükséges, valamint Sentinel X100, vagy szükség szerint X500 védőszer – inhibitor alkalmazása ajánlott.

Sentinel X800 használata

A Sentinel X800 Jetflo a központi fűtési rendszerek, hőcserélők erős, hatásos tisztítószere. A kifejezetten öblítőgéphez kifejlesztett adalék eltávolítja a nem kívánatos vas oxid és kálcium alapú lerakódásokat a hőcserélőkről, radiátorokról és a csővezetékekről (vízkő és iszapmentesítés). Egyedi összetételének köszönhetően a Sentinel X800 semleges PH értéken átható diszpergálószerként hat, elkerülve így a hagyományos savval történő tisztítás szükségességét, és az azzal járó problémákat. Az adalék fémek rozsdásodását megakadályozó hatóanyagot is tartalmaz.

Fontos! Egy fűtési rendszeren belül csak azonos márkájú vegyszereket szabad használni!

Sentinel X100 - Vízkő- és korrózióképződés ellen

Nagyhatásfokú adalékanyag
Védelmet nyújt a vízkő- és korrózió ellen
A brit Energiatakarékossági Hivatal (EST) ajánlásával
TripleTech™ Korrózióellenes Technológia
A rendszert alkotó minden fémfajtához jól alkalmazható
Semleges pH összetételű
Optimalizálja a rendszer hatásfokát
Alkalmazható kemény, lágy és lágyított vízhez
Védelmet nyújt a hidrogéngáz kifejlődése ellen

Sentinel X800 - Biológiailag lebomló öblítő- és tisztítószer

Speciálisan a Jetflush4 nagynyomású öblítőgéppel együtt történő használatra fejlesztették ki, elsősorban hőcserélők vízkő- és iszaplerakódásainak gyors eltávolítására
Nagy teljesítményű, melegen és hidegen is hatékony
Helyreállítja a rendszer hatékonyságát és keringését
Eltávolítja a vas és kálcium alapú lerakódásokat
Nincs szükség semlegesítésre
Biológiailag teljesen lebomlik és nem mérgező
Könnyen és biztonságosan kezelhető

Termékajánló