« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink április 19-22-ig zárva tartanak.

Április 23-án kedden várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Kellemes ünnepeket!

Sentinel X500 fagyálló adalékanyag fűtési rendszerekhez

Sentinel X500 fagyßllˇ  adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 5LSentinel X500 fagyßllˇ adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 5L

Ideális megoldás a fagyveszélynek kitett ingatlanok esetében, hiszen a Sentinel X500 Inhibited Antifreeze Fagyálló adalék nemcsak a vízkő-, és korrózióképződéssel szemben nyújt védelmet, de a fagy ellen is. A fűtési rendszerben található fémek mindegyikét megvédi a korrózió ellen, ugyanannak az egyedi összetételű keveréknek a segítségével, biztosítja a rendszervíz fagymentességét is.

17.500 Ft-tól

A termék átmenetileg nem rendelhető

Gyártó: Sentinel

Ideális megoldás a fagyveszélynek kitett ingatlanok esetében, hiszen a Sentinel X500 Inhibited Antifreeze Fagyálló adalék nemcsak a vízkő-, és korrózióképződéssel szemben nyújt védelmet, de a fagy ellen is. A fűtési rendszerben található fémek mindegyikét megvédi a korrózió ellen, ugyanannak az egyedi összetételű keveréknek a segítségével.

Használat

A Sentinel X500 adagolása a fagyvédelem megkívánt fokától függ. Egy Sentinel X500 megfelelő korrózió és vízkő elleni védelmet, továbbá kb. -6°C-ig hatékony fagyvédelmet biztosít egy tipikus, 8-10 radiátoros otthoni fűtési rendszer számára.

• Meggátolja a kazánzaj kialakulását
• Meggátolja a kis lyukak képződését
• Fagyvédelmet nyújt a rendszervíznek
• Hatékony vízkő- és a korrózióképződés elleni védelem
• Optimalizálja a kazán hatásfokát
• Meggátolja a hidrogénfejlődést

Utoljára nézett termékek