×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink! 

Végleges információt az esetleges bezárásról a kormány hivatalos tájékoztatása után tudunk Önöknek mondani a 2021.03.08 - 2021.03.22 időszakra vonatkozóan. Lehetőségeink maximális kihasználásával szeretnénk Önöket kiszolgálni.

További információkért kövessék oldalainkat. 

www.benedekszerelveny.hu
Facebook : Benedek Szerelvény

Köszönjük, türelmüket, hogy az átmeneti korlátozásainkat, és kéréseinkettiszteletben tartják! Mindannyiunk érdeke, hogy a járványhelyzetmihamarabb megoldódjon. 

Jó egészséget kívánunk Önöknek! 

Üdvözlettel, 

Benedek Szerelvény Csapata

Sentinel X500 fagyálló adalékanyag fűtési rendszerekhez

Sentinel X500 fagyßllˇ  adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 5LSentinel X500 fagyßllˇ adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 5L

Ideális megoldás a fagyveszélynek kitett ingatlanok esetében, hiszen a Sentinel X500 Inhibited Antifreeze Fagyálló adalék nemcsak a vízkő-, és korrózióképződéssel szemben nyújt védelmet, de a fagy ellen is. A fűtési rendszerben található fémek mindegyikét megvédi a korrózió ellen, ugyanannak az egyedi összetételű keveréknek a segítségével, biztosítja a rendszervíz fagymentességét is.

19.300 Ft-tól /DB

A termék átmenetileg nem rendelhető

A termék beszerzését egyes esetekben meg tudjuk gyorsítani. Amennyiben szeretné ezt a terméket kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatot kérek

Gyártó: Sentinel

Ideális megoldás a fagyveszélynek kitett ingatlanok esetében, hiszen a Sentinel X500 Inhibited Antifreeze Fagyálló adalék nemcsak a vízkő-, és korrózióképződéssel szemben nyújt védelmet, de a fagy ellen is. A fűtési rendszerben található fémek mindegyikét megvédi a korrózió ellen, ugyanannak az egyedi összetételű keveréknek a segítségével.

Használat

A Sentinel X500 adagolása a fagyvédelem megkívánt fokától függ. Egy Sentinel X500 megfelelő korrózió és vízkő elleni védelmet, továbbá kb. -6°C-ig hatékony fagyvédelmet biztosít egy tipikus, 8-10 radiátoros otthoni fűtési rendszer számára.

• Meggátolja a kazánzaj kialakulását
• Meggátolja a kis lyukak képződését
• Fagyvédelmet nyújt a rendszervíznek
• Hatékony vízkő- és a korrózióképződés elleni védelem
• Optimalizálja a kazán hatásfokát
• Meggátolja a hidrogénfejlődést

Utoljára nézett termékek