Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Sentinel X800 tisztÝtˇ adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 1LSentinel X800 tisztÝtˇ adalÚkanyag fűtÚsi rendszerekhez - 1L

Sentinel X800 tisztító adalékanyag fűtési rendszerekhez

Cikkszám: SP-X800/1-szulo
13.462 Ft Áfa-val

A Sentinel X800 Jetflo a központi fűtési rendszerek, hőcserélők erőteljes, hatékony tisztítószere. A biológiailag lebomló öblítő- és tisztítószer minden általánosan előforduló fémhez és ötvözethez alkalmazható, beleértve az alumíniumot is. A tisztítási művelet után leürítés, majd gondos átöblítés szükséges, valamint Sentinel X100, vagy szükség szerint X500 védőszer ? inhibitor használata ajánlott.

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

A Sentinel X800 Jetflo a központi fűtési rendszerek, hőcserélők erőteljes, hatékony tisztítószere. A kifejezetten öblítőgéphez kifejlesztett adalék eltávolítja a nem kívánatos vas, oxid és kálcium alapú lerakódásokat a hőcserélőkről, radiátorokról és a csővezetékekről.

Használat

Egyedi összetételének köszönhetően a Sentinel X800 semleges PH értéken átható diszpergálószerként hat, elkerülve így a hagyományos savval történő tisztítás szükségességét. Egy liter Sentinel X800 Jetflo elegendő egy 8-10 radiátort tartalmazó átlagos rendszer tisztításához kb. 1,5%-os koncentrációban.

• Kiváló vízkő- és iszaplerakódásainak gyors eltávolítására
• Nagy teljesítményű, hidegen és melegen is hatékony
• Helyreállítja a rendszer keringését és hatékonyságát
• Eltávolítja a vas és kálcium alapú lerakódásokat
• Biológiailag teljesen lebomlik és nem mérgező
• Biztonságosan és könnyen kezelhető

Termékajánló