Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Lowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RULowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RU
Lowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RULowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RU
Lowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RULowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RU
Lowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RULowara Ecocirc Pro fűtési keringető szivattyú 15-1/110 RU

Lowara Ecocirc Pro 15-1/110 RU fűtési keringető szivattyú

Cikkszám: 605005200
55.259 Ft
Áfa-val
A Lowara ecocirc Pro 15-1/110 RU kapcsoló órával és hőmérséklet érzékelővel felszerelt szivattyú a magas hatásfokot és alacsony zajszintet egyesíti megfizethető áron. A hagyományos szivattyúkhoz képest akár 90%-os megtakarítás érhető el az energiaköltségekben. A szivattyú 1 méter maximális emelőmagassággal és 110-es kötéstávolsággal rendelkezik.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 990 Ft-tól (Egy termék vásárlása esetén)
Max. szállítókapacitás
1,5 m3/h
Termék típusa
Háztartási (NA 40-nél kisebb)
Termékcsalád
Ecocirc Pro
Névleges nyomás (PN)
10 bar
Max. szállított folyadék hőmérséklete
-10°C - 95°C
Kötéstávolság
110 mm
Teljesítményfelvétel
27W
Max. szállítómagasság
1m
Hálózati csatlakozás
220 V/380 V, 50/60 Hz

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy egy fárasztó nehéz nap után csak egy forró fürdőre vágyott, de balszerencséjére nem volt már melegvíz. A melegvizes keringető szivattyú használata mellett ez nem történhet meg, hiszen használatukkal mindig lesz otthonában melegvíz.
A Lowara ecocirc PRO melegvizes, tengely nélküli gömbmotor keringető szivattyú megfizethető áron kínál kimagasló hatékonyságot és alacsony zajszintet.
A Lowara PRO automatikus szellőztetésű szivattyú mellé opcionálisan rendelhető hőmérséklet, illetve óra beállító egység.

Kiváló minőség

A szivattyú családi házakban és társasházakban egyformán használható. Rendelkezésnek megfelelő ivóvíz minőség biztosítása mellett, kiváló védelmet nyújt a legionella ellen. A melegvíz keringetésének hála, nem kell attól félni, hogy a rendszertől legmesszebbre eső csapja megnyitásakor melegvízzel kapcsolatos probléma fog felmerülni, hiszen a melegvíz-ellátás azonnal biztosítva van az egész területen.

Akár 90%-os megtakarítás

A hagyományos 25 W fogyasztású szivattyúkkal szemben a Lowara melegvizes keringető szivattyújával akár 90%-kal csökkenthető az energiaköltség.
A Lowara ecocirc PRO szivattyúinak fogyasztása csekély, mindösszesen 4-27 W. A Lowara ecocirc PRO 15-1 fokozatmentes termékének fogyasztása például csak 3-9 W.

Könnyű telepítés

A Lowara ecocirc PRO keringető szivattyú üzembe helyezése nagyon könnyű és egyszerű.

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Termékajánló