×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Tisztelt Vásárlóink! 

2021.05.24-én hétfőn a pünkösdi munkaszüneti nap miatt üzleteink zárva tartanak.

Kedden várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben!

Lowara Domo 7 szennyvízátemelő

Lowara Domo szennyvízátemelő 7Lowara Domo szennyvízátemelő 7
Lowara Domo szennyvízátemelő 7Lowara Domo szennyvízátemelő 7
Lowara Domo szennyvízátemelő 7Lowara Domo szennyvízátemelő 7
Lowara Domo szennyvízátemelő 7Lowara Domo szennyvízátemelő 7
A Lowara DOMO sorozat rozsdamentes acélból készült elektromos szivattyúi kétcsatornás vagy Vortex járókerekes (DOMO VX) kivitelben kaphatók. Négy alapmodell áll rendelkezésre 0,55 kW és 1,5 kW közötti névleges teljesítménnyel. Kapható úszókapcsolós és úszókapcsoló nélküli változatban is.

93.554 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Ingyenes házhozszállítás
Gyártó: Lowara
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
Az alábbi üzleteinkben rendelés után elérhető:1111 Budapest, Kruspér utca 6. - 3 munkanap
Max. szállítókapacitás
40 m3/h
Termék típusa
Szennyvízátemelő
Max. szállítómagasság
11m
Hálózati csatlakozás
220 V/380 V, 50/60 Hz
Teljesítmény
1,50kW
Szabad átömlési keresztmetszet
max. 50 mm
Max. szállított folyadék hőmérséklete
35°C
Max. bemerülési mélység
5m

A Lowara DOMO szennyvízszivattyúja egyaránt használható ipari egységekben és háztartásban fellelhető közepes méretű, kommunális szennyvíz eltávolításához. A DOMO sorozat négy alapmodellt kínál 0,55 és 1,5 kW közötti névleges teljesítménnyel. A készülék VORTEX (örvényes) járókerekes, kétcsatornás, GT („rejtett, beépített”), úszókapcsolós vagy úszókapcsoló nélküli kivitelben rendelhető.

Rendkívül ellenálló

A Lowara DOMO szivattyú változatai tökéletes alkalmazhatóságot biztosítanak széleskörben. A rozsdamentes acélból készült elektromos szivattyúnak a savas és lúgos közeg sem jelen akadályt, amelyet a rendkívüli ellenálló képessége tesz lehetővé.

Könnyű beépíthetőség

A Lowara DOMO sorozatánál sem jelent problémát a szennyvízszivattyú üzembehelyezése, hiszen a készülék kialakítása révén ez egyszerűen megoldható, amely számos alkalmazási környezetben lehetővé teszi használatát.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Lowara DOMO szennyvízszivattyú család széles körű alkalmazhatóságot enged meg. A készülék alkalmazható elöntött pincék, esővízzel telt aknák, szennyvizet gyűjtő tartályok ürítéséhez. Egyes változatai képesek a maximum 50 mm átmérőjű szuszpendált anyagok kezelésére is (a DOMO 7 és 7VX szivattyúk 35 mm-ig).

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Utoljára nézett termékek