×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Lowara Ecocirk XL 25-60 keringető szivattyúLowara Ecocirk XL 25-60 keringető szivattyú

Lowara Ecocirk XL 25-60 keringető szivattyú

Cikkszám: 605009150
142.545 Ft
Áfa-val
A Lowara Ecocirc XL nedvestengelyű keringető szivattyú. Könnyen felszerelhető és üzemeltethető, nincs szükség különleges programozásra. Jól olvasható kijelző, könnyű beállítás az érintőgombokkal.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 3.120 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Emelőmagasság (Hm)
6
Hálózati csatlakozás
230 V / 50 HZ
Szállítókapacitás
5,4 m3/óra
Termék típusa
Háztartási (NA 40-nél kisebb)
Szállítot folyadék max. hőmérséklete
10-110°C
Névleges nyomás
10 PN

A Lowara Ecocirc nedvestengelyű keringető szivattyú termékcsalád minden téren biztosítja azt, amelyet Ön elvár egy szivattyútól. Üzembehelyezésük, használatuk és szervizelésük igen egyszerű. A termékcsalád a sok éves hibamentes üzemmel, magas hatásfokkal, tökéletesen átgondolt kezelőszervekkel és precíziós gyártással büszkélkedhet. Az egy- és kétfejes szivattyú öntöttvasból vagy bronzból készül, hideg-melegvizes épületgépészeti alkalmazásokhoz való.

Négy üzemmód

A Lowara ecocirc XL modell négy különböző üzemmódban használható:

  • állandó nyomás
  • automatikus változó nyomás
  • állandó fordulatszám
  • éjszakai üzemmód

Az ecocirc XL plus változat további egy üzemmódot enged meg, a hőmérséklet-különbség alapú vezérlést.

Teljes biztonság

A készülékben található hibanaplónak köszönhetően mindig pontosan tudni fogja, hogy mikor mi történik. A szivattyú naplóban tárolja az egyes váratlan eseményeket, riasztási és hibakódokat, amelyek a kijelzőn is láthatóak. A modell víz nélküli üzem esetén is biztonságot nyújt. A beépített szárazfutás elleni védelem révén a készülék leáll, ezáltal mentesül az esetleges károktól.

Maximális rugalmasság

A Lowara ecocirc XL szivattyún két analóg bemenet a 4-20mA és a 0-10 V jel, valamint egy hőmérséklet szenzor található.

Minimális üzemeltetési költség

A Lowara ecocirc XL szivattyúban található hidraulikának és az ECM, magas hatásfokú motornak köszönhetően az üzemeltetésére szolgáló kiadások minimálisra csökkennek.

Egyszerű üzemeltetés

A készülék nem tartalmaz felesleges gombokat, csak annyit amennyi szükséges, mindösszesen négy beállító gombot, amellyel kedvére igazíthatja a szivattyút. Ezek a beállítások történhetnek okos készülékeken keresztül is, PC-ről, tabletről és okos telefonról.

 

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Termékajánló