×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Játék

Vásárolj Hansgrohe terméket a webáruházban 2021.07.01-2021.07.31-ig és nyerd meg az értékes Hansgrohe ajándékcsomagot.

A játékban részt vesz minden olyan személy, aki Hansgrohe terméket vásárol a www.benedekszerelveny.hu webáruházában.

Sorsolás: 2021.08.02.

Mofém Mambó-5 kád csaptelep

Mofém Mambó-5 kád csaptelepMofém Mambó-5 kád csaptelep
A Mofém Mambo-5 csaptelepek különleges geometriájukkal sokak kedvencei. A Mambo-5 családban megtalálható minden fürdőszobai és konyhai igényre a szükséges megoldás!

20.172 Ft
/DB
Várható szállítás: 3 munkanap
Gyártó: Mofém
Készletinformáció
Az alábbi üzleteinkben elérhető azonnal:1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
1111 Budapest, Kruspér utca 6.
2030 Érd, Fehérvári út 63-65.
Zuhanyszettel
Nem
Termék típusa
Falsíkon kívüli zuhanyszett nélkül
Szín
Króm
Termékcsalád
Mambó-5
Zajcsökkentő elem
Van
Kifolyócső
Nem forgatható
Automata zuhanyváltó
Van
Szín-1
Króm
Perlátor
M24x1, vízkőmentes

Mofém Mambó-5 csaptelepek

A család megjelenésével egy olyan megbízható alap termék létrehozása volt a cél, mely megőrzi azokat az értékeket melyek a MOFÉM márkát jellemzik. Minőség és ár kiváló egyensúlya. Legtöbb típusánál, hengerességét olyan formai fogások dobják fel, mellyel napjainkban is fiatalos és divatos választás. Fogantyúja elegáns. Ezt jól érzékelteti a kar végének lehelet finom alsó törése, a felső ív és a fedélbe történő visszahajlítás.

A Mambó-5 formavilága

A kiszélesítés hatására nem a pálcika jelleg dominál és a használat is komfortosabb. A fogantyú szakít a kifolyócső párhuzamosságaival így a formai hatás sokkal nyitottabb. Ennek a nyitottságnak gyakorlati haszna is van. Nagyobb a működtetéshez rendelkezésre álló hely, amit a kádtöltő zuhanyváltójánál és az álló mosogatóknál különösen nagyra fogunk értékelni.

Vízkőmentes perlátor

A speciális vízkőmentes perlátor megakadályozza a vízkő képződését a csaptelep kifolyónyílásánál, ezzel lágy vízáramlást és zajcsökkentést biztosít.

Vízmegtakarítás

A Mambo-5 mosdó csaptelep egy olyan speciális perlátorral van ellátva, ami 3 bar nyomáson 7,5-9l/percre redukálja a vízfogyasztást. Ezzel akár 50%-os vízmegtakarítás érhető el.

mofem csaptelep vizmegtakaritas

A Mofém nem csak egy márkanév

A Mofém nem csupán egy márkanév, hanem az egyik legmeghatározóbb fogalom a magyar szerelvénygyártás történetében, és mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megtestesülésének nevezünk. 
A Teka Magyarország mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei ne csak a végfelhasználók elismerését vívja ki, hanem a szakmai szervezetek által is megmérettetésre kerüljenek.
2014-ben a cég harmadik alkalommal is Magyar Termék Nagydíj kitüntetést kapott. A Mofém vállalati filozófiájában a magas minőség kiemelt szerepet tölt be. A Mofém (ma Teka Magyarország) története egyben a magyar emberek története, melyek itt íródtak generációkról generációkra a történelmünk viharos és kevésbé viharos időszakaiban.

Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállása

A Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállási ideje 5 év. A jótállás kiterjed a házra, az alkatrészekre és a felszállócsőre, és a terméket azonosító számlával és garanciajeggyel érvényesíthető. Festett felületekre, gégecsövekre és zuhanyfejekre 2 év jótállás vonatkozik.

mofem csaptelepek garancia

Utoljára nézett termékek