×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Kludi D-Vise mosdó csaptelep automata leeresztővelKludi D-Vise mosdó csaptelep automata leeresztővel
Kludi D-Vise mosdó csaptelep automata leeresztővelKludi D-Vise mosdó csaptelep automata leeresztővel
Kludi D-Vise mosdó csaptelep automata leeresztővelKludi D-Vise mosdó csaptelep automata leeresztővel

Kludi D-Vise mosdó csaptelep automata leeresztővel

Cikkszám: KL-371810590
29.5%
Kedvezmény csak online
28.338 Ft
19.990 Ft
Áfa-val
Kludi D-Vise egykaros mosdó csaptelep kerámia vezérlőegység állítható hőfokkorlátozóval. Mosdócsap húzórudas lefolyógarnitúrával kapható.
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 1.550 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Szín-1
Króm
Szín
Króm
Termékcsalád
D-Vise
Névleges vízmennyiség
9l/perc
Perlátor
M 24x1
Lefolyógarnitúra
G5/4
Hőfokkorlátozó
Igen

Kludi minőség

A KLUDI nem ismer kompromisszumot a minőség terén és elkötelezett a fenntartható nemzetközi növekedési stratégia mellett. Értéknövelő innovációkkal és tökéletes termékekkel szeretnék vásárlóik igényeit teljesíteni, és elvárásaikat felülmúlni.

A design és a műszaki fejlesztés Németországban történik, nemzetközi csapatuk, cégük nemzetközi jelenléte teszi őket internacionális vállalattá. Leányvállalataikkal és képviseleti irodáikkal együtt több mint 100 országban vannak jelen. A német központtal a KLUDI csoport világszerte 16 képviselővállalatot foglal magába.

Teljes fürdőszoba

Kézmosás, zuhanyzás, fürdés: a vízzel számtalan formában kerülünk kapcsolatba a fürdőszobában. Csaptelepek és zuhanyok millióféle formában és változó designnal arra szolgálnak, hogy az emberek átadhassák magukat a testápolásnak és tisztálkodásnak – az egyik legértékesebb természeti kincsünkkel, a vízzel.

Általánossá vált, hogy a korábban funkcióközpontú tisztálkodó helyiség személyes jelleget kapott: a fürdőszoba ma az a helyiség, ahol önmagunkkal törődünk. A csaptelepeik napjainkban a mi kényelmünket szolgálják, miközben fontos funkciót ellátó eszközök az otthonunkban.

Zuhanyrendszerek

A KLUDI zuhanytermékei az egész világ számára biztosítják a zuhanyzás élményét. Mindegy, hogy felfrissülésről vagy lazításról van szó, hogy éppen azért zuhanyozunk, hogy felébredjünk, vagy hogy a fárasztó munkanap után megtisztuljunk: a KLUDI zuhanyok és zuhanyrendszerek biztosítják, hogy a zuhanyzás újra és újra egyedi, személyes élmény legyen.

 

Kludi csaptelepek jótállása

A csaptelepekre a Polgári Törvénykönyv 308. §-a alapján 2 év termékszavatosság, valamint –szakember által a termékhez járó vevőtájékoztató lapon igazolt beépítés esetén – a KLUDI által önként vállalt további 3 év, azaz összesen 5 év szavatossági idő vonatkozik, mely a vásárlást igazoló számla és az önként vállalt 3 szavatossági idő érvényesítése vonatkozásában a kitöltött jegy bemutatásával érvényesíthető.

10 év alkatrész utánpótlási garancia

A KLUDI termékekhez a gyártó 10 évig biztosít alkatrész utánpótlási lehetőséget.

A vevőtájékoztatóban illetve szerelési útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt keletkezett meghibásodásokért és károkért a KLUDI felelősséget nem vállal.

Termékajánló