×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Mofém Mambó-5 álló mosdó csaptelepMofém Mambó-5 álló mosdó csaptelep

Mofém Mambó-5 álló mosdó csaptelep

Cikkszám: 150-0051-00
5%
Kedvezmény csak online
24.902 Ft
23.657 Ft
Áfa-val
A Mofém Mambo-5 csaptelepek különleges geometriájukkal sokak kedvencei. A Mambo-5 családban megtalálható minden fürdőszobai és konyhai igényre a szükséges megoldás!
Várható szállítás: 3 munkanap
Készletinformáció
Szállítási költség: 1.860 Ft (Egy termék vásárlása esetén)
Leeresztő szelep
Nincs
Termék típusa
Egyenes
Szín
Króm
Termékcsalád
Mambó-5
Kifolyócső magasság
8,7 cm
Kifolyócső
Forgatható
Kifolyócső kinyúlása
15 cm
Flexibilis bekötőcső
3/8
Szín-1
Króm
Perlátor
M24x1, vízkőmentes
Max. átfolyási mennyiség
9 l/perc

Mofém Mambó-5 csaptelepek

A család megjelenésével egy olyan megbízható alap termék létrehozása volt a cél, mely megőrzi azokat az értékeket melyek a MOFÉM márkát jellemzik. Minőség és ár kiváló egyensúlya. Legtöbb típusánál, hengerességét olyan formai fogások dobják fel, mellyel napjainkban is fiatalos és divatos választás. Fogantyúja elegáns. Ezt jól érzékelteti a kar végének lehelet finom alsó törése, a felső ív és a fedélbe történő visszahajlítás.

A Mambó-5 formavilága

A kiszélesítés hatására nem a pálcika jelleg dominál és a használat is komfortosabb. A fogantyú szakít a kifolyócső párhuzamosságaival így a formai hatás sokkal nyitottabb. Ennek a nyitottságnak gyakorlati haszna is van. Nagyobb a működtetéshez rendelkezésre álló hely, amit a kádtöltő zuhanyváltójánál és az álló mosogatóknál különösen nagyra fogunk értékelni.

Vízkőmentes perlátor

A speciális vízkőmentes perlátor megakadályozza a vízkő képződését a csaptelep kifolyónyílásánál, ezzel lágy vízáramlást és zajcsökkentést biztosít.

Vízmegtakarítás

A Mambo-5 mosdó csaptelep egy olyan speciális perlátorral van ellátva, ami 3 bar nyomáson 7,5-9l/percre redukálja a vízfogyasztást. Ezzel akár 50%-os vízmegtakarítás érhető el.

mofem csaptelep vizmegtakaritas

A Mofém nem csak egy márkanév

A Mofém nem csupán egy márkanév, hanem az egyik legmeghatározóbb fogalom a magyar szerelvénygyártás történetében, és mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megtestesülésének nevezünk. 
A Teka Magyarország mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei ne csak a végfelhasználók elismerését vívja ki, hanem a szakmai szervezetek által is megmérettetésre kerüljenek.
2014-ben a cég harmadik alkalommal is Magyar Termék Nagydíj kitüntetést kapott. A Mofém vállalati filozófiájában a magas minőség kiemelt szerepet tölt be. A Mofém (ma Teka Magyarország) története egyben a magyar emberek története, melyek itt íródtak generációkról generációkra a történelmünk viharos és kevésbé viharos időszakaiban.

Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállása

A Mofém csaptelepek és zuhanyrendszerek jótállási ideje 5 év. A jótállás kiterjed a házra, az alkatrészekre és a felszállócsőre, és a terméket azonosító számlával és garanciajeggyel érvényesíthető. Festett felületekre, gégecsövekre és zuhanyfejekre 2 év jótállás vonatkozik.

mofem csaptelepek garancia

Termékajánló