×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink október 23-24-25 zárva tartanak!

Október 26-án hétfőn, várunk Mindenkit a megszokott időben!

Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep

Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - pezsgőBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - pezsgő
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - pezsgőBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - pezsgő
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - pezsgőBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - pezsgő
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - antracitBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - antracit
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - kávéBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - kávé
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - tartufoBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - tartufo
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - fehérBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - fehér
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - gyöngyszürkeBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - gyöngyszürke
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - alumetálBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - alumetál
Blanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - palaszürkeBlanco Mida-S kihúzható fejes mosogató csaptelep - palaszürke

Blanco Mida - S kihúzható fejes mosogató csaptelep 360 fokban elforgatható kifolyószárral rendelkezik. Színei tökéletesen illenek a Silgranit mosogatókhoz és medencékhez. Enyhén hajló kifolyó karcsú csaptesttel, tíz különböző színben kapható.

56.900 Ft /DB
Válasszon variációt
Várható szállítás: 20 munkanap
Gyártó: Blanco

Blanco Gránit mosogató csaptelepek

A Blanco gránit csaptelepek páratlan szépségűek. Tökéletesen illenek a sziligránit mosogatótálcákhoz. Magas minőségű anyagnak és az innovációs eljárásnak köszönhetően élettartama hosszú és megbízható lesz.

Gránit és fém ötvözésével készült termékeken a vízkő és a vízcseppfoltok sem látszanak meg, tisztán tartása könnyű és gyors. A csaptelep a gránit mosogatótálcákkal megegyező tíz különböző színben kapható.

Blanco Daras

Egyszerű álló kivitel, letisztult karcsú formavilágú csaptelep tökéletes társ lesz a mosogatásban. Nagyobb használatósági tartomány a 360 fokban elforgatható kifolyó révén. Kisebb mosogatókhoz ajánlott. Gránit kivitele és színei tökéletesen illenek a gránit mosogatótálcákhoz.

Blanco Daras S

Kihúzhatófejes kivitelű csaptelep letisztult karcsú formavilággal tökéletes társ lesz a mosogatásban. Visszafolyásgátlóval felszerelve mely megakadályozza a használt víz visszafolyását, a kifolyócső 90 fokban elfordítható. Kisebb mosogatókhoz ajánlott. Gránit kivitele és színei tökéletesen illenek a gránit mosogatótálcákhoz.

Blanco Mida-S

Kihúzhatófejes kivitelű csaptelep enyhén hajló kifolyó karcsú csaptesttel könnyű megtölteni a fazekakat és vázákat. Nagyobb használatósági tartomány a 360 fokban elforgatható kifolyó révén. Tökéletes összhang a csaptelep és a gránit mosogató közt. Visszafolyásgátlóval felszerelve mely megakadályozza a használt víz visszafolyását.

Színek

blanco szinek

A Blanco az egyik vezetőgyártó cég mosogatótálcák és csaptelepek területén. Termékeik nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. A magasminőségű gránit mosogatótálcáira, mely innovatív technológiával készülnek 5 év garanciát vállal. Csaptelepeik jótállása 3 év.

blanco termek leiras

Szaniter áruk szállítási információi

A szaniterek, zuhanytálcák és fürdőkádak megvásárolhatók a webáruházunkban is, de bizonyos típusokat, köztük ezt a terméket is törékenysége miatt nem áll módunkban házhoz szállítani!

A nem kiszállítható termékeket a 1116 Budapest, Kondorosi út 5/a címen lévő üzletünkben van lehetőség személyesen átvenni.

Megértésüket köszönjük!

 

benedek szereveny szallitas

Utoljára nézett termékek