Barion Pixel
×
« KÉSZLETKISÖPRÉS

 

Kedves Vásárlóink!

Elindult hatalmas készletkisöprő akciónk! Számos termékünket leáraztuk, keresse hétről hétre bővülő outlet kínálatunkat! 
* A készlet erejéig!

outlet kategoria

 OUTLET

Image
Image

Megnyitottuk új áruházunkat – Péter Apostol u. 3.

Január 4-én nyitottuk meg új, legkorszerűbb áruházunkat.

Cégünk folyamatos fejlődését és a kor kihívásait figyelembe véve a Kruspér utcai üzletünket átköltöztettük egy modern, kiváló parkolási lehetőségekkel, hatalmas raktár területtel rendelkező áruházba.

Új telephelyünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy vásárlóinkat a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Hatalmas raktárkészlettel, több mint 2.000 m2 alapterületen várjuk új és leendő vásárlóinkat. Új áruházunk könnyen megközelíthető mind az M0 felől mind a Haraszti útról. Saját ügyfélparkolóval rendelkezünk, ahol mind személyautóval, mind teherautóval könnyedén meg lehet állni.

30 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image

30 év szakmai tapasztalat

Image

Több mint 2000m2 raktár terület

Image

Hatalmas árukészlet

Image

Jó megközelíthetőség

Image

Kiváló parkolási lehetőség

Választható termékeink

Image

Az üzlet megközelítése

A XXIII. kerületben lévő új üzletünk megközelíthető a belvárosból a Soroksári úton haladva a Helsinki út, Grassalkovics úton haladva a Haraszti út felé. Üzletünk az M0-ás autópálya felől is megközelíthető, az 5. úton Soroksár felé az Ócsai útról a Haraszti út felé haladva ér el a Péter Apostol utcába.

Parkolni a Haraszti úton nem, de a Péter Apostol utcában a telephelyünkön lehet!

Image

Elérhetőségek

 

1239 Budapest, Péter Apostol u. 3.

Tel: +361 209 2381

Mobil: +36 30 950 9078

E-mail: soroksar@benedekestsa.hu 

Nyitvatartás

 Hétfő:     7:00 - 16:30
 Kedd:     7:00 - 16:30
 Szerda:    7:00 - 16:30
 Csütörtök:    7:00 - 16:30
 Péntek:    7:00 - 16:30
 Szombat:    7:00 - 13:00
 Vasárnap:    ZÁRVA

Benedek Szerelvény - 30 év tapasztalatával

Magasminőségű szerelvényeinkkel, szanitereinkkel és burkolatainkkal teljeskörű megoldást kínálunk partnereink számára. Nagyobb kivitelű beruházásokat vállalunk az építőipari, egészségügyi, közigazgatási, szálloda ipari és oktatás intézmények területén. Cégünk kollektív megoldásokat kínál a meglévő és leendő partnerek számára. A személyre szabott ajánlatok mellett szakmai segítséget, tanácsadást és kiszállítást is vállalunk, így megkönnyítve ügyfeleink számára a vásárlás folyamatát.

Több mint 100 gyártóval dolgozunk együtt, így egyedülállóan széles termékpalettát kínálunk ügyfeleink számára. Munkatársaink és vállalatunk is folyamatosan fejlődik, mindig készen állunk aktuális trendek és stílusok változására.

A jövő változó technológiájával mi is együtt fejlődünk, okos otthon termékeinkkel ma már irányíthatjuk otthonunkat távolról is. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, megújult webáruházunk mellett, új weboldallal és helyszíni látványtervezéssel is várjuk a kedves vásárlóinkat.

Emellett elkötelezett hívei vagyunk a környezet védelmének így felhívásokkal, környezetbarát termékekkel, és a hulladék termelés minimalizálásával támogatjuk bolygónk megóvását.

A legismertebb gyártók egy helyen!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image