Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

A Benedek és Tsa Kft. családi vállalkozás 1993-ban alakult épületgépészeti termékek forgalmazására. Célunk kezdetektől fogva vásárlóink magas szintű kiszolgálása, amihez szakképzett munkatársaink nyújtanak segítséget. Munkatársaink felkészültségét rendszeres szakmai továbbképzések biztosítják. Cégünk elkötelezett a magas minőségű termékek forgalmazásában, ezért palettánkon a legjobb hazai és európai gyártók folyamatos fejlesztés alatt álló termékei találhatóak.


A kereskedelem mellett egyéb szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítjük. Két városban három üzletben várjuk vásárlóinkat. Kondorosi úti üzletünkben egy több mint 300m2 területű bemutatóteremben nézhetik és vásárolhatják meg termékeinket.

Image
Image
Image

Magasabb életszínvonal egy jobb épületgépészeti rendszerrel

 

A Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti megoldásokat kínál, amiket otthonába a kezdetekkor beépítve hosszútávon akár milliókat is megtakaríthat, miközben kényelmesebbé és egészségesebbé varázsolja Ön és családja életét.

Ha megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére és a beépítésre kerülő rendszerek kiválasztására, akkor egy családi ház épületgépészeti rendszerét elég egyszer kialakítani, és a ház teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani. 

Ma már egy új építésű ingatlannak sokkal összetettebb és modernebb követelményeknek kell megfelelnie, mint akár 10 évvel ezelőtt.

A Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti rendszereket, fürdőszobai és konyhai berendezéseket valamint divatos burkolatokat kínál, amiket egy ingatlanba beépítve akár milliókat is megtakaríthat, miközben az épületet komfortosabbá és egészségesebbé varázsolja!

Ha egy ingatlan építésekor megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére, és a beépítésre kerülő berendezések kiválasztására, akkor az épület teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani.

Image
Image

Épületgépészeti korszerűsítés

 

Már meglévő ház esetében a gépészeti korszerűsítéssel éves szinten akár több százezer forintot is megtakaríthat. Egy megfelelően méretezett, felújított épületgépészeti rendszer ráadásul a lakók kényelmét és egészségét is nagymértékben javítja.

Legyen szó hőszivattyúról, központi porszívóról, hangcsillapított lefolyóról, okos vezérlésről, divatos burkolatokról, fürdőszobai vagy konyhai berendezésekről vagy más épületgépészeti rendszerekről, a Benedek Szerelvény üzleteiben kollegáink segítségével a legnívósabb nemzetközi cégek termékeit is megtalálja!

Cégünk komoly szakmai múlttal rendelkező magyar tulajdonú vállalkozás, a CU Group cégcsoport tagja. Ez garantálja a kedvező árakat, a széles áruválasztékot és a gyors, pontos kiszolgálást.

Épülő otthonára tekintsen hosszútávon megtérülő befektetésként, építse fel a legjobb anyagokból, és élvezze, ahogy az évek alatt megtérül a befektetése.