×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Környezete nagyban befolyásolja hangulatát, így a megfelelő burkolat kiválasztása fontos szempont otthona atmoszférájának kialakításában. Általánosságban elmondható, hogy a belsőtér megtervezésekor a fürdőszoba megálmodása az egyik legnehezebb feladat.

Az alábbi néhány kérdésen érdemes elgondolkoznia, mielőtt elkezdi a keresgélést

Milyen stílusú fürdőszobát szeretne? Modern vagy inkább klasszikus? Barátságos vagy elegáns?
Milyen egyéb cél vezérli? Vidám színeivel derítse jobb kedvre reggelente? Legyen inkább visszafogott a nyugodt relaxáció érdekében?
A fényes vagy a matt burkolat tetszene jobban?
Legyen benne sok dekorációs elem? Vagy a kevesebb néha több elvet alkalmazná?
Kád lesz vagy zuhanykabin? Kiemelné, vagy inkább olvadjon bele a környezetébe?

Burkolatot webáruházból?

Ne. Napjainkban rengeteg webáruház kínál burkolatot, sokszor a fürdőszoba szalonok árainál olcsóbban. Azonban mielőtt az alacsonyabb ár mellett döntünk, nem árt mérlegelnünk pár dolgot:
Az üzletben lehetőségünk van az egyes gyártók termékeinek megtekintésére. Láthatjuk a színeiket különböző fényekben, megtapinthatjuk a felületüket és érzékeljük a valós volumenüket.
Szakképzett eladók segítenek a megfelelő csempe és a burkolási minta kiválasztásában. Esetlegesen látványterv készítésére is van lehetőség.
A kiválasztott lapok mellé szakmai segítséget is kaphatunk a vízszigeteléssel, a burkolat kiszámításával és a segédanyagokkal (például a fuga színe) kapcsolatban. De legtöbb esetben a komplett fürdőszobai berendezés (szaniter, csaptelep, kiegészítők) kiválasztásában is.

marazzi treverk way fahatasu burkolat 1200x600

A diszpécser nem tervez enteriőrt

Az üzletben a hozzáértő kollégák az esetlegesen felmerülő problémákat, mint a szakszerű pótrendelés vagy egyéb reklamáció, is tudják kezelni.
Egy webáruházban ezzel szemben a rendelését fogadó adatrögzítő vélhetően nem rendelkezik ilyen szakmai tapasztalattal, így valószínűleg nem tud egyik kérdésben sem érdemi segítséget nyújtani Önnek. Ezeket a szempontokat is mérlegelnie kell, mielőtt valahol leadja a megrendelését.