Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Cifre - Folyamatos innovációk középpontjában

Cifre - Folyamatos innovációk középpontjában

Rusztikus felületek, természet ihlette textúrák, harmonikus színkombinációk és különleges formai kialakítás jellemzi a Cifre vörös agyag, márvány és porcelán burkolatait.

Játék a fényekkel és a színekkel

A Cifre burkolatainak színpalettáján megtalálhatóak a lenyűgözően tarka és a szofisztikált színek is. Burkolataik a színeken kívül a fényes, selyemfényű és matt finishekkel is hatnak az érzékeire, amik felfedik a lapok részletgazdag textúráját és különleges felületi kiképzését.

Variálható színek és méretek

A Cifre burkolatai igen nagy változatosságot mutatnak színek, minták és méretek tekintetében is. Ezzel a gyártó nem csak az Ön választási lehetőségeit bővíti, de sok esetben lehetőséget biztosít a meglévő családokon belül a lapok kombinálására is.

Időtlen klasszikusok

Amikor elragadnak minket a trendek, gyakran megfeledkezünk az anyagok valós értékéről és a bennük rejlő lehetőségekről. Így van ez a burkolatoknál is. A Cifre csak kiváló minőségű alapanyagokat használ fel fal- és padlólapjaihoz.

Divatos hatások

A manapság divatos burkolatok egyik sajátos tulajdonsága, hogy a valódi alapanyaguk nem egyezik meg azzal, amit a felszínen láthat belőlük. Így a Cifre vörös agyagból és porcelánból készült burkolatai a legkülönbözőbb arcot mutatva cement, kerámia, és porcelán hatású változatban is elérhetőek.

cifre cikk 1200x600

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}