Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Cifre Luxe - Az örökérvényű luxus

Cifre Luxe - Az örökérvényű luxus

Kortalan, kifinomult luxus a márvány három színárnyalatban!

A Cifre Luxe burkolatok a márvány örökérvényű luxusának megtestesítői

Aki márvány burkolatot választ otthonába, az biztosra megy. A Luxe három finom színárnyalatával, a szürkével, bézzsel és a kérémmel a hidegebb és melegebb árnyalatok kedvelői is mind megtalálják a számukra megfelelő burkolatot. Az egyszerű padló és fali lapok mellett domború és mozaik lapok is megtalálhatóak a szürke - Pearl, bézs - Ivory és krém - Cream színben is!


Kifinomult elegancia? A válasz: Cifre Luxe burkolat

Finom mintázat, kellemes színek, látványos térhatás és luxus. A természetes, lágyabb színek kedvelőinek ideális választása. Fényes felületével, visszafogott márvány mintájával és különleges dekor elemével klasszikusan elegáns, ugyanakkor modern hangulatú teret hoz létre. A részletek kidolgozása már csak Önön és a fantáziáján múlik. Teremtsen stílusos környezetet otthonába.

cifr luxe burkolat szinvalasztek

Cifre Lux burkolat

A Cifre Lux burkolat család fali és padlóburkolatai 30x30cm-es, 37,5x37,5cm-es, 75x75cm-es és 25x60cm-es méretekben érhetőek el. A Cifre Lux burkolat különlegességét a Relieve Lux fali csempék adják, hullámzó térhatású kialakításukkal.
A spanyol gyártó, a Cifre csoport burkolat gyártási tapasztalata több mint 35 évre nyúlik vissza. Tervezési folyamataikat és innovatív gyártási technológiájukat elsősorban a vásárlók igényei határozzák meg. A Cifre burkolatok legfőbb jellemzői a természet ihlette hatások, mint a fa, kő, márvány és egyéb anyagok textúrái. 

További népszerű Cifre családok

  • Cifre Opal - mázas hatású
  • Cifre Tramonto - márvány hatású
  • Cifre Glaciar - kő hatású

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}