Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A Sant’Agostino burkolatainak jellegzetes megjelenését a részletgazdag szövet-, fa-, és kőhatású mintázat és textúra határozza meg.

Geometrikus mintázatú lapjain jellemzően a meleg barnás, szürkés és pasztelles árnyalatok dominálnak. A lapok kerámia alapanyaguknak köszönhetően rendkívül kevés karbantartást igényelnek. Falra és padlóra egyaránt alkalmazható, kifinomult összeállításaival a Sant’Agostino burkolatok könnyedén csempésznek stílust és egyedi hangulatot a modern otthonok enteriőrjeibe.

Színek határok nélkül

A különböző kollekcióik gyártása során egytől egyig ugyanazt a digitális nyomtatási technológiát alkalmazzák. Mint azt a Digitalart kollekció neve is sugallja a mintázat létrehozásához egy innovatív digitális technológiát alkalmaznak, ami a színek szemszögéből nézve is hatalmas fejlődést jelent, mert lehetővé teszi bármilyen színárnyalat, tónus, és telítettség kialakítását. Ez a színkezelési rendszer kifinomult összeállítások és nüansznyi különbségek megjelenítésére is képes.

Éltől élig

A szabadalmaztatott In-line digitális nyomtatás technológiával a burkolatok lapjait széltől szélig tökéletesen le lehet fedni a kívánt színnel és mintával.

Vadonatúj, minőségi megjelenés

A padló és fal burkolatok meglepően gyönyörűvé és realisztikussá válnak. A durva szövésű textíliákat idéző nagyszerű design mintáknak és textúráknak köszönhetően, a kerámialapok anyagai egy eddig ismeretlen többletértéket kapnak.

sant agostino 1200x600