Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Hogyan válassz csaptelepet?

Hogyan válassz csaptelepet?

Kézmosáskor, egy pohár víz kitöltésekor, mosogatáskor vagy akár a szobanövényeink locsolásakor is a csaphoz nyúlunk. Észre se vesszük, de mindennapjaink meghatározó eszközei a csaptelepek.

Kézmosáskor, egy pohár víz kitöltésekor, mosogatáskor, zuhanyzáskor vagy akár a szobanövényeink locsolásakor is a csaphoz nyúlunk. Észre se vesszük, de mindennapjaink meghatározó eszközei. Ebből kifolyólag körültekintően, számos fontos szempontot figyelembe véve megvásárlásukkor rendkívül körültekintően kell választani, mert hosszútávon lesznek mindennapi életünk részei.

Milyen a jó csaptelep?

Ellát minden szükséges feladatot amit elvárunk tőle, nem akadályoz semmiben. Sőt! A jó csaptelep rendelkezik számos olyan funkcióval, ami mindennapjainkat könnyebbíti meg észrevétlenül. Kényelmes, használatakor a kezünkbe simul, esztétikus, gazdaságosan bánik a vízzel, könnyen tisztítható, karbantartható és hosszú évekig használható. A minőségi csaptelep hosszú távon megtérülő befektetés, hosszabb élettartama mellett biztosítja azt a lehetőséget is, hogy kevesebb víz felhasználásával érjük el ugyanazt a felhasználói élményt.

Ergonomikus

Kézre áll, kényelmes, könnyen szabályozható, fokozatmentesen állítható és nem akadályoz a szabad mozgásban. Mosogató csaptelep esetén fontos szempont az is, hogy az edények könnyen elférjenek alatta, amikor vizet akarunk tölteni, vagy el szeretnénk mosogatni őket.

Esztétikus

Rengeteg forma és stílus képviselteti magát csaptelepek terén is, hiszen ezekre a termékekre ugyanúgy hatnak a trendek, mint a lakberendezés más eszközeire. Választáskor fontos, hogy harmonizáljon az enteriőrben megtalálható többi csapteleppel, és az egyéb berendezésekkel is, amik mellett végleges helyét megkapja.

Gazdaságosan bánik az erőforrásokkal

Alacsony átfolyási sebességgel, azaz kevesebb víz elhasználásával garantálja ugyanazt az élményt használatakor, mint kevésbé takarékos társai. A környezettudatos gyártók odafigyelnek arra is, hogy speciális perlátoraik segítségével, a vizet levegővel dúsítva energiát spórolhassunk. A vízhez mikrobuborékokat keverve kiszélesítik annak sugarát, ami a takarékosság mellett selymesebb érzetet is biztosít kézmosáskor.

Milyen a jó mosdó csaptelep

Ha mindez nem elég – Kényelmi funkciók

Vízkőmentes csaptelep

A csaptelepek kifolyónyílásánál található perlátor hajlamos bevízkövesedni, aminek a hatására a víz fröcskölve, nem a legideálisabb sugárban folyik ki a csapból. Ennek elkerülésére a legtöbb esetben le kell csavarni a perlátort és erős vegyszerekkel le kell oldani róla a lerakódott vízkövet. Ma már azonban vannak olyan csaptelepek is, amiknek a perlátora egy rugalmas gumi réteggel van bevonva, melyről egy ujjmozdulattal le lehet pergetni a vízkövet.

Bajonettzáras csaptelep

Nem tud rendesen szellőztetni? A mosogató az ablak alatt van? Erre a problémára találták ki a bajonettzáras csaptelepeket! Megfogja a csaptelep lengőkarját, kiemeli, elfekteti a csap kiállása mellett és már tárhatja is ki az ablakot a szellőztetéshez!

Csaptelep kihúzható zuhanyfejjel

Túl nagy az edény ahhoz, hogy a csap alatt vizet töltsön bele? Használjon kihúzható zuhanyfejjel rendelkező csaptelepet, ami nagy mértékben megnöveli a csaptelep hatótávolságát és kényelmesebbé teszi a használatát. Így akár a nagyi lekvárfőző fazekát is könnyedén megtöltheti vízzel!

Csaptelep különleges igényekhez

Alacsony víznyomású rendszerekhez

Sok esetben van alacsony víznyomás átfolyós vízmelegítőknél. Az ezekhez csatlakoztatható csapokat könnyen fel lehet ismerni arról, hogy három csatlakozója van.

E-vezérlés

Egy innovatív technológiával gyártott beépített szenzornak köszönhetően már a fürdőszobai tárgyak is képesek megtanulni az Ön vízhasználati szokásait.

Hibridek

Integrált manuális és elektronikus lehetőség a víz megnyitására és elzárására, valamint a kívánt hőfok beállítására.

Eco funkció

A víztakarékos öko funkció nagy mértékben, akár 30-40%-al csökkenti a kézmosás közben felhasznált víz mennyiségét.

A Benedek szerelvény üzleteiben forgalmazott csaptelep márkák

Mofém

Kludi

Grohe

Hansgrohe

Bugnatese

Ravak

Teka

Nobili

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}