×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Minden amit a Wilo fűtési szivattyúkról tudni lehet!

Keringető szivattyú jellemzői

Fűtési keringető szivattyút mind ipari, mind háztartási felhasználásban kiválóan lehet alkalmazni. Alkalmazásuk szerint lehetnek fűtési-, hűtési- és használativíz-keringetők. 

Manapság már alkalmazásuk egyszerű, kezelőbarát felületüknek köszönhetően. Teljes élettartalmuk alatt karbantartás nélkül is maximális hatékonysággal üzemeltethetőek.

A fűtési keringető szivattyú a fűtési rendszerben található vizet keringteti egyenletesen. Ezzel a készülékkel megoldható az egyenletes fűtése a házaknak és irodáknak.

 

Keringető szivattyú termékek

Pár kiváló fűtési szivattyú, amivel megoldható a háztartási és az ipari fűtés is. A Wilo kiváló minőségű szivattyúinak köszönhetően a hosszú élettartamot garantál mindenki számára.

Wilo Yonos Maxo

Választható méretű karima átmérő és szállítómagassági tartomány. Az ára körülbelül 303.700 FT – 400.290 Ft között mozog szállítási tartomány méretétől függően. A készülékben lágy indítás is lehetséges, illetve teljes integrált motorvédelemmel van felszerelve. LED kijelzővel ellátott készüléken könnyen leolvashatók az adott értékek.

Wilo Startos

Wilo straros nedves tengelyű keringetőszivattyú kiválóan alkalmas tetszőleges rendszerű melegvizes fűtések, klímaberendezések, zárt hűtőkörök, ipari keringető rendszerekhez. Különleges előnye az éjjel nappali hőfokvezérlés. LED kijelzőén az értékek könnyen olvashatóak. A szivattyú egyszerűen beállítható és karbantartható.

Wilo Yonos Pico

Nedvestengelyű cirkulációs szivattyú beépített elektronikus teljesítményszabályozással van tervezve. A fordulatszám és a fokozatok beállítása lehetséges és emellett kézi beállítás funkcióval is elvan látva. Alacsony energiafogyasztás mellett egyszerű és gyors telepítést és beállítást biztosít a készülék.

Fűtési szivattyú halk üzemmód

Nagyon alacsony zajszinttel működnek, mely többek között az egyedi, beépített csapágyaknak köszönhető. Így ha mai modern Wilo fűtési szivattyút választ az biztosan zavartalanul és csendesen fog működni otthonában.

Fűtési szivattyú biztonság

A keringető szivattyúkba épített védelmi rendszer megakadályozza, hogy az szárazon, víz nélkül tudjon üzemelni így használata rendkívül biztonságos. A Wilo készülékek az összes lehetséges szabványnak megfelelnek ezáltal válnak megbízható készülékekké.

Ma már van olyan Wilo szivattyú készülék, ami egyszerűen beállíthatók és üzemeltethetők, akár számítógépről, tabletről vagy okostelefonról is. Ez egy újabb lépés afelé, hogy az ön lakása is okos otthon legyen. Ha a készülékei többsége felügyelhető és üzemeltethető ezekről a készülékekről, akkor ön maximálisan biztonságban érezheti magát otthon és mikor távol van.

Környezetbarát szivattyú

Legnagyobb előnye, hogy rendkívül energiatakarékos és környezetkímélő megoldást nyújt mindenki számára. Ez ma már nagyon fontos hisz minden ember próbál arra törekedni, hogy megóvja valahogy a környezetét.

Ezekkel az innovatív szivattyúkkal nem csak a környezetünket védjük, hanem rengeteg pénzt is lehet spórolni vele. A nagy teljesítményű motornak és hidraulikájának köszönhetően a termék ára 2 éven belül visszatérül.

Fűtési szivattyú típusjel magyarázat

  • Fűtési szivattyú alkalmazás: például -20… +110 ℃ → használható hűtési és fűtési rendszerekhez is
  • Környezeti hőmérséklet: például -20… +40 ℃ → maximálisan megengedett hőmérséklet ahol tárolható
  • Szerkezeti anyagok: a szivattyúház és járókerék anyagának feltüntetése
  • Q-limit: A maximális térfogatáram korlátozására szolgáló funkció
  • Day and Night control: Automatikus éjjel-nappali hőfokvezérlés
  • 1-6/1-4/ : Névleges szállítómagasság tartomány
  • 25/30/50- Névleges csatlakozó méret
  • Zöld gomb technológia: Egyszerű telepítés és gyors beállítás
  • EC motor- Alacsony áramfogyasztást biztosít