Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

2010. augusztus 16-tól minden Immergas márkájú gázkazánra 5 év teljeskörű jótállás érvényes a gyártó termékbe vetett bizalmának jeléül!

 Az Immergas készülékei a megfelelő üzemi körülmények és a rendszeres karbantartás mellett hosszú ideig képesek szinte észrevétlenül biztosítani a család komfortérzetét- legyen az fűtés vagy használati melegvíz ellátás.

A gázkazán hibátlan működésének elengedhetetlen feltétele a megfelelően megválasztott és kivitelezett égéstermék-elvezetési rendszer. A teljeskörű rendszergarancia nyújtotta előnyök kiaknázásához ajánljuk figyelmébe az Immergas gyári, kazánjaival együtt tanúsított égéstermék-elvezető rendszereit. Az Immergas gázkazánjaira érvényes 5 évre szóló jótállását természetesen akkor is élvezheti, ha az égéstermék-elvezetéséhez más gyártó termékét választja. Felhívjuk figyelmét, hogy ilyenkor mindig ellenőrizze, hogy az adott típus rendelkezik-e ehhez szükséges engedéllyel!

Jótállás alapvető feltételei:
- a felszerelt Immergas készüléket az Immergas szerződött Márkaszervizes hivatalosan beüzemeli
- rendszeres karbantartás, évente legalább egyszer Márkaszervizes által


belso immergas cikk kep


Jótállás érvényesítése

A termék meghibásodását a Fogyasztó köteles haladéktalanul a Szakszerviznek vagy az Importőrnek bejelenteni. A közlés késedelméből eredő károkért a Fogyasztó a felelős. A jótállás alapján történő kijavítás során a Szakszerviz jár el. Javítás esetében kérjük, ellenőrizze a Javítási szelvény(ek) megfelelő kitöltését! 

A jótállás nem érvényesíthető azon hibákra, amelyek keletkezése:

  • a nem megfelelő szállításra, a nem rendeltetésszerű használatra, szakszerűtlen kezelésre, nem megfelelő beépítésre, átalakításra;
  • helytelen tárolás vagy külső behatás következtében a készüléken keletkező mechanikai sérülésekre;
  • a készülékhez csatlakozó épületgépészeti rendszerre, vagy villamos hálózatból származó káros hatásokra (pl.: szennyezettség, vízkőképződés, oxigéndiffúzió, nem megengedett adalék-anyagok alkalmazása, túlfeszültség, nem megfelelő víz-, vagy gáznyomás, stb.);
  • nem megfelelő javításra;
  • nem gyári alkatrészek beszerelésére;
  • adott hiba észlelését követő késedelmes bejelentésére vezethetőek vissza.


További információkat keresse a jótállási jegyen vagy a https://www.immergas.hu/szerviz/jotallasi-feltetelek oldalon.