Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
BWT AQA Perla vízlágyító

BWT AQA Perla vízlágyító

Ez a típus jelenti a kedvező árú belépőt az „okos” vízlágyítók BWT digitális világába. A több generációs fejlesztésen átesett AQA perla BIO vízlágyító már több, mint 30 éve gondoskodik hazánkban a háztartások lágyvíz ellátásáról.

Tagjait a modern design, gazdaságos, környezetbarát üzemeltetés és olyan trendteremtő funkciók jellemzik, melyek a kényelmet és a higiéniát szolgálják. A legújabb generációs AQA perla BIO „C” típusú berendezéseket bluetooth-?on keresztül összekötheti a BEST WATER HOME applikációval, nyomon követheti a család vízfogyasztását, tájékozódhat a berendezésben a só mennyiségéről, de szükség esetén akár házhoz is rendelheti azt.

Az AQA PERLA BIO vízlágyító berendezések a hagyományos ioncserélő eljárás alapján működnek. Ennek során a keménységet okozó sókat nátrium ionokra cseréljük ki. Ez optimális megoldást nyújt ahhoz, hogy a keményből lágya vízkeménységet okozó sók kis mennyiségét tartalmazóvizet állítsunk elő.

bwt vizlagyito osszes tipusa

Figyelemreméltó termékelőnyök!

Az AQA perla BIO vízlágyító család tagjait a modern design, gazdaságos, környezetbarát üzemeltetés és olyan trendteremtő funkciók jellemzik, melyek a kényelmet és a higiéniát szolgálják. A vízkőmentes otthonok szolgálatában. 

Ilyen funkciók például:

Smart metering rendszerrel rendelkező vízlágyító berendezés csak a lemerült gyantahányadot regenerálja, ezért sófelesleg nélkül dolgozik, így biztosítva a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költséget.
BIO funkció, ami azt jelenti, hogy a berendezés minden regenerálásnál automatikusan lefertőtleníti a gyanta töltetet, így biztosítva a higiénikus közeget.
72 óránként, ha a berendezés nem érzékel vízátfolyást, gyors mosatással biztosítja a magas fokú higiéniai állapotot. 
Akár 4 napon keresztül is megőrzi a berendezés a beállított programot és értékeket. 
A berendezés által szolgáltatott víz vízkeménységi értéke állítható.
A berendezésen található kijelző tájékoztatást ad a lágyított víz összmennyiségéről, a regenerálások számáról, valamint a szerviz szükségességéről
A berendezés magyar nyelvű menürendszere még egyszerűbbé teszi a berendezés használatát

bwt vizlagyito elonyok

Okostelefon applikációval összekapcsolható

Regisztrálja az AQA perla BIO C vízlágyító készülékét, és kövesse nyomon a család vízfogyasztását, áttekintheti a készülék állapotát, tájékozódhat a berendezésben a só mennyiségéről, de szükség esetén akár házhoz is rendelheti azt.

Itt töltheti le:

iPhone készülékekhez
Android készülékekhez

bwt vizlagyito mire van szukseg

A BWT vízlágyító berendezést minden esetben oda kell beépíteni, ahol a víz belép az otthonunkba.

A berendezés széria tartozéka a Multiblock (kerülőági szerelvényblokk). A kerülőági szerelvény lehetővé teszi, hogy a vízlágyító berendezés bármikor kizárható legyen a vízvezeték hálózatból (például: Meghibásodás esetén, hogy ne maradjon víz nélkül a ház).

Lebegőanyag vízszűrőre (pld. Europafilter RS vagy BWT E1 higiénikus vízszűrő), flexibilis bekötőcsőre szükség lesz a bekötéshez.

A vízlágyító berendezést fagy- és páramentes helyre kell elhelyezni. Azt szoktuk javasolni, hogy oda legyen beépítve a berendezés, ahol belép a víz a házba. Szennyvíz és elektromos csatlakozónak kell lennie a berendezéshez közel, továbbá padlóösszefolyónak a helyiségben.

A vízlágyító berendezés automatikusan működik, és nagyon kevés karbantartást igényel. A működéséhez a regeneráló só utánpótlást kell biztosítania, amit már applikációnk keresztül is nyomon követhet.

Javasoljuk, hogy félévente, az extra higiénia biztonság érdekben, a SANITABS higéinikus só használatát. A berendezés évente javasolt karbantartatni a BWT márkaszervizzel illetve arra jogosult szerviz és AQAMESTER partnereinkkel.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}