Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A legjobb dolgok láthatatlanok

A mai modern ember számára a fürdőszoba a nyugalom szigete, a kikapcsolódás egyik színtere, ahol a formatervezés és a kényelmi szempontok egyre inkább előtérbe kerülnek.
A modern házakban már jellemzően csak egy technológiát rejtő kezelőfelület látszik a fürdőszoba falán a wc tartályokból. A fürdőszoba design, és kényelem megteremtését szolgáló szanitertechnikai rendszerek általában a falba rejtve kapnak helyet. Ez a hagyományos rendszerekhez és tartályokhoz képest olyan előnyökkel jár, mint a halkabb üzem, helytakarékos elhelyezkedés, és az esztétikus megjelenés.
Így a hagyományos tartályokkal szemben a falon belüli wc tartályok és kellékeik lehetővé teszik, hogy kompromisszumok nélküli, megbízható és esztétikus fürdőszobát alakítson ki.

Tart a falba építhető rendszerek meghibásodásától?

A beépíthető tartályok, rendkívül szigorú szivárgási teszten esnek át. A gyártók a pótalkatrész-ellátásra több évtizedes garanciát vállalnak, így hosszú távon is biztonságban érezheti magát. Biztos lehet benne, hogy vízvezetékszerelője képes lesz ezt a technológiát működőképesen tartani. A beépíthető WC tartályok szerelése ma már rutin feladatnak minősül. Szinte minden esetben falbontás nélkül egy a nyomólap mögött elhelyezkedő szerelőnyíláson keresztül könnyedén orvosolható minden esetlegesen felmerülő probléma.
A falon belüli technológiák gyártói is ismerik a felhasználóik szükségleteit és igényeit. Ebből kifolyólag a beépített technológiákra, és azok utólagos alkatrészellátására többnyire az átlagosnál hosszabb garanciális idő vonatkozik.

falba epitett tartalyok es kiegeszitoik viega 1200x600

Szagelszívós wc tartályok

Az emberek többségének a kellemetlen szagok hatással vannak a hangulatára. Ráadásul általánosságban elmondható, hogy a rossz szagok miatt senki nem szereti közvetlenül mások után használni a wc-t. Erre a problémára egy létező, de régimódi megoldás az ablaknyitás, amivel a szagok mellett a meleget is kiengedjük a helyiségből. Ehelyett ma már olyan újszerű falba rejtett technológiák léteznek mint például a Geberit DuoFresh aktívszénszűrős - szagelszívós wc tartály. Az szénszűrő alaposan megtisztítja a levegőt, amit a csendes ventilátor visszajuttat a helyiségbe.
Így a kellemetlen, zavaró szagok már rögtön a keletkezésük helyén, a kerámiában megszűnnek.

Nyomólapok

A Benedek Szerelvény termékpalettáján a nyomólapok széles választékát találhatja meg. A diszkrét fehér és króm felületektől kezdve a teljesen egyedivé alakítható mintás és érintésmentes kivitelekig bármi elérhető.
Egy jól megválasztott nyomólap az ékszere lehet a kompromisszumok nélküli, kifinomult fürdőszobának, miközben a mögötte lévő rendszert megbízhatóan működtetheti vele.

falba epitett tartalyok es kiegeszitoik viega nyomolap 1200x600

Határtalan kreativitás

Az építőiparban egyre népszerűbb és egyre elterjedtebb falba rejtett technológiák egyik legnagyobb előnye, hogy helytakarékosságukkal és szinte észrevehetetlen jelenlétükkel nem korlátozzák az emberi kreativitás.
A rendelkezésére álló teret teljes egészében szabadon használhatja fel az Ön által megálmodott design kialakítására. Többé nem csúfítanak el semmit a falon kívüli egységek műanyag dobozai.