Barion Pixel
×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 466-7315
1116 Budapest, Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
1239 Budapest, Péter Apostol utca 3. + 36 30 / 950-9078
2030 Érd, Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Kiemelt ajánlataink

Kedves Vásárlóink!

Bemutatjuk az ARISTON elektromos vízmelegítőit, a Velis EVO családot. - maximális megtakarítás és totális komfort!
Gyors vízmelegítő, össze-téveszthetetlen olasz designnal. A dupla tartály technológia gyorsabban melegíti a vizet, és az Eco Evo funkció megjegyzi a felhasználó napi szokásait. A Velis Evo villanybojler elérhető 50, 80 és 100 L kivitelben. Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Ariston Velis EVO vízmelegítők

A Grundfos GO Balance applikáció segítségével még jobb komfortot biztosíthat a kívánt szobahőmérsékleten a ház minden szobájában.

Ismerje meg a Grundfos szivattyúk hidraulikus beszabályozó eszközét!

cikk grundfos 02A Grundfos GO Balance könnyű és megbízható kiegyenlítő eszközt biztosít a szerelőnek a Grundfos szivattyúkkal felszerelt fűtési rendszerek hidraulikus beszabályozása során. Ez biztosítja a melegvíz optimális elosztását a fűtési rendszerben, és segíti a jobb otthoni kényelmet a kívánt szobahőmérséklet mellett a ház minden szobájában.

Szerelők számára, miután letöltötte az alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, előnyeit élvezheti egy teljesen helyben elvégzett folyamat:

1. A radiátorok kiegyenlítése távolról

A kezében lévő alkalmazás lépésről lépésre végigvezeti a fűtési, padlófűtési vagy kombinált rendszereknél a kiegyenlítő folyamaton. Ez gyors, egyszerűen használható és időt spórol a hagyományos eszközökhöz képest.

2. Készítsen jelentéseket a helyszínen

Minden adat és számítás szó szerint a tenyerében van. Miután a rendszer kiegyensúlyozott, automatikusan létrejön egy jelentés - amelyet tárolhat, és e-mailt küldhet közvetlenül az alkalmazásból.

3. Hozzáférés a régi kiegyenlítési eredményekhez

Ha vissza kell térnie az időben, az összes régi kiegyenlítési eredmény könnyen elérhető az alkalmazáson keresztül.

Előnyök a háztulajdonosok számára

A lakástulajdonosok számára előnyös a megnövekedett otthoni komfort, a kívánt hővel minden szobában és költségmegtakarítással a háztól és a fűtési rendszertől függően.

 

Applikáció letöltése

TÖLTSE LE AZ IOS ALKALMAZÁST ITT

TÖLTSE LE AZ ANDROID APPOT ITT

 

Egyszerű beszabályozás az ALPHA READER és a GO Balance applikáció segítségével

Az alábbi videóból megismerheti, hogyan végezheti el a 2-csöves fűtési rendszerek beszabályozását minden eddiginél egyszerűbben a GO Balance applikáció segítségével, az ALPHA READER felhasználásával az ALPHA2 szivattyúval.

 

Webáruházunk ajánlata

Grundfos termékeink