Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Először kicsit furcsán hangozhat az, hogy valaki több időt szentel a mosogató csaptelep kiválasztására, de a választás korántsem egy egyszerű döntés!

Csaptelep választás

Csaptelepeket nem egy-két évre, hanem hosszú távra választunk. Vásárláskor több szempontot is figyelembe kell vennünk, hisz a család minden tagja megfordul a konyhában és használja azt. A háziasszonyok szabadidejük nagy részét itt töltik az ételek készítésével foglalkozva, ezért szem előtt kell tartani a praktikusságot és a külső design sem utolsó szempont. A Ferro Zumba eleget tesz mindkét fő szempontnak, de lássuk, hogy miért is!

ferro zumba piros csaptelep 2

Minőség

A legtöbb gyártó ma már kerámiabetétes csaptelepeket hoz forgalomba, ami lényegesen fejlettebb a gumibetétesnél. Így tesz a Ferro is, a kerámiabetétnek köszönhetően megnő a csaptelep szavatossága, így hosszú évekig élvezhetjük azt. A Ferro Zumba számos előnyei mellett talán a legfontosabb, hogy flexibilis a kifolyócsöve, így az alakja rugalmasan változtatható, ezzel megkönnyítve a mosogatást. A rugalmasság mellett a kifolyócső elforgatható, sőt még a mélysége 150 mm - 350 mm-ig, a magassága pedig 280 mm - 440 mm-ig változtatható. Levegővel dúsított vízsugár már csak a plusz ráadás a számos jó tulajdonság mellett, de miért is jó ez nekünk? Az első ok a víztakarékosság, de légkeverés által a vízsugár optikailag dúsabb, puhatapintású, fröcsögésmentes lesz.

ferro zumba bezs csaptelep 1

Külső design

Most, hogy átnéztük a belső tulajdonságai a Ferro Zumba csaptelepeknek, jöhet a külső design. Ez a csaptelep a szerelem első látásra típus! Biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, ugyanis nyolc különböző színben érhető el. Tűz piros, letisztult bézs, elegáns menta, mély fekete, dekoratív szürke, vad sárga, és élénk zöld színekben kaphatók. A kisebb terekben gyakran nem merünk színeket használni, mert attól félünk, összenyomják a teret a látványos árnyalatok, de ha megfelelően használjuk a színeket ellenkező, divatos, stílusos hatást érhetünk el.

ferro zumba zold csaptelep 2

Színes megoldás

Ha a csaptelep színét hozzápárosítjuk a csempe színéhez, vagy a konyhabútorunkhoz, a mosogató tálcánkhoz, esetleg a konyhai kisgépeinkhez vagy akár a kiegészítőkhöz, amiket a konyhában használunk a hatás lenyűgöző lesz. A csaptelepek mutatós színeivel feldobhatjuk a hangulatot, és egységes hatást és divatos stílust érhetünk el. Bármely háztartást is vesszük alapul, mindenhol az egyéni igényeknek megfelelően kell dönteni. Mely szempontokat tartjuk fontosnak, a designt, az energia hatékonyságot, a kedvező árat. A Ferro minőségi termékek, a stílusos külső mellett remek áron kaphatók!

ferro zumba sarga csaptelep 2

A Ferro mosogató csaptelepek az alábbi linken érhetőek el:

https://benedekszerelveny.hu/aruhaz/manufacturer/ferro/zuhany-es-csaptelep/mosogato-csaptelep-333?keyword=