Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett az E.ON ügyfélszolgálatára, ahol visszaélési lehetőségre utaló bejelentés érkezett.

A bejelentések többsége Fejér megyéből származik, miszerint egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevével visszaélve próbál bejutni a felhasználók ingatlanába, méghozzá a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva.

Az energiaszolgáltatók munkatársai sosem kérnek helyszínen készpénzt

Az E.ON előzetes értesítése szerint fokozott óvatossággal kell eljárni, ha felhasználó által tett előzetes bejelentés nélkül, ismeretlen személyek jelennek meg akár az E.ON nevében, vagy más energia vállalattól, és az ingatlan belső áram- vagy gázhálózatának történő ellenőrzésére, átvizsgálására hivatkozva. Ha a helyszínen kézpénzes díjazást kérnek, akkor biztosan nem az energia vállalat egyik munkatársa ugyanis energiavállalat munkatársai sosem visznek házhoz pénzt, és nem kérnek helyszíni készpénzes kifizetést sem. Könnyen tudják a dolgozók azonosítani magukat ugyanis a cég minden szerződéses partnere rendelkezik céges igazolvánnyal, és ezzel köteles igazolni magát.

 

az eon nevevel tevesztik meg a lakosokat 1200x600

Az E.ON tehát azt kéri a lakosságtól, hogy amennyiben visszaélést tapasztalnak, azonnal értesítsék az illetékes rendőri szerveket.