Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Az E.ON nevével visszaélve tévesztik meg a lakosokat!

Az E.ON nevével visszaélve tévesztik meg a lakosokat!

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett az E.ON ügyfélszolgálatára, ahol visszaélési lehetőségre utaló bejelentés érkezett.

A bejelentések többsége Fejér megyéből származik, miszerint egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevével visszaélve próbál bejutni a felhasználók ingatlanába, méghozzá a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva.

Az energiaszolgáltatók munkatársai sosem kérnek helyszínen készpénzt

Az E.ON előzetes értesítése szerint fokozott óvatossággal kell eljárni, ha felhasználó által tett előzetes bejelentés nélkül, ismeretlen személyek jelennek meg akár az E.ON nevében, vagy más energia vállalattól, és az ingatlan belső áram- vagy gázhálózatának történő ellenőrzésére, átvizsgálására hivatkozva. Ha a helyszínen kézpénzes díjazást kérnek, akkor biztosan nem az energia vállalat egyik munkatársa ugyanis energiavállalat munkatársai sosem visznek házhoz pénzt, és nem kérnek helyszíni készpénzes kifizetést sem. Könnyen tudják a dolgozók azonosítani magukat ugyanis a cég minden szerződéses partnere rendelkezik céges igazolvánnyal, és ezzel köteles igazolni magát.

 

Az E.ON tehát azt kéri a lakosságtól, hogy amennyiben visszaélést tapasztalnak, azonnal értesítsék az illetékes rendőri szerveket.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}