Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A dizájn mostantól csak egyetlen elvet követ: Téged

Mindannyian a fürdőszobában kezdjük és fejezzük be a napot, akár vidéken, akár városban lakunk, akár szingliként, akár családdal. S mindannyian szeretjük kifejezni egyéniségünket. Színes élet, színes felületek: a FinishPlus-szal egyedi hangsúlyokat teremthetsz, ahogy és ahol csak tetszik, mert a dizájn mostantól csak egyetlen elvet követ: Téged.

hansgrohe matt fekete szettek

Otthon. Jóval több, mint 2 szoba, konyha és fürdőszoba

Trendi vagy elegáns? Minimalista vagy extrovertált? Mindegy hogyan, kivel és hol laksz: a hansgrohe végigkísér az életen. Az öt FinishPlus felületdizájnnal teljes egészében a saját ízlésedre formálhatod a fürdőszobádat. Matt Fekete és metálfényű Hansgrohe termékekkel szabadon kiélheted az esztétikáról vallott felfogásodat, hogy a mosdókagyló, a fürdőkád vagy a zuhanyzó a kedvenc helyed legyen.

hansgrohe matt fekete szettek 2

Az egy dolog, hogy a hansgrohe kiváló minőségű fürdőszobai dizájnt, hosszú élettartamú és környezetbarát víztakarékossági funkciókat kínál. Az más egy másik, hogy Te mit csinálsz otthon ezekből a termékekből.