×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Információ

Kedves Vásárlóink!

Az új oldal átállása miatt, még lehetnek apró hibák és problémák az oldalon, emiatt szíves elnézésüket kérjük!

Ha bármi olyan tényezőt észlelnek, ami miatt akadozik a vásárlás folyamat kérjük jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

webinfo@benedekestsa.hu

0613826189

A dizájn mostantól csak egyetlen elvet követ: Téged

Mindannyian a fürdőszobában kezdjük és fejezzük be a napot, akár vidéken, akár városban lakunk, akár szingliként, akár családdal. S mindannyian szeretjük kifejezni egyéniségünket. Színes élet, színes felületek: a FinishPlus-szal egyedi hangsúlyokat teremthetsz, ahogy és ahol csak tetszik, mert a dizájn mostantól csak egyetlen elvet követ: Téged.

hansgrohe matt fekete szettek

Otthon. Jóval több, mint 2 szoba, konyha és fürdőszoba

Trendi vagy elegáns? Minimalista vagy extrovertált? Mindegy hogyan, kivel és hol laksz: a hansgrohe végigkísér az életen. Az öt FinishPlus felületdizájnnal teljes egészében a saját ízlésedre formálhatod a fürdőszobádat. Matt Fekete és metálfényű Hansgrohe termékekkel szabadon kiélheted az esztétikáról vallott felfogásodat, hogy a mosdókagyló, a fürdőkád vagy a zuhanyzó a kedvenc helyed legyen.

hansgrohe matt fekete szettek 2

Az egy dolog, hogy a hansgrohe kiváló minőségű fürdőszobai dizájnt, hosszú élettartamú és környezetbarát víztakarékossági funkciókat kínál. Az más egy másik, hogy Te mit csinálsz otthon ezekből a termékekből.