×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Játék

Vásárolj Hansgrohe terméket a webáruházban 2021.07.01-2021.07.31-ig és nyerd meg az értékes Hansgrohe ajándékcsomagot.

A játékban részt vesz minden olyan személy, aki Hansgrohe terméket vásárol a www.benedekszerelveny.hu webáruházában.

Sorsolás: 2021.08.02.

A Geberit csoporthoz tartozó Keramag márka termékei 2019-től bekerülnek a Geberit márka név alá

keramag markavaltas 1200x650

Bővülő Geberit temékek

A márkaváltással a Geberit márka portfóliója egyszerűsödik, termékei sora bővül.
Így kínálatukba kerülnek szaniterkerámiák és fürdőszoba bútorok és nem utolsó sorban a vásárlók számára is könnyebb lesz az eligazodás a termékek közt.

Komplett fürdőszobai megoldások a Geberittől

A márkaváltásnak köszönhetően a Geberit immáron nem csak falba rejtett épületgépészeti és technológiai „know how” lehet jelen magas színvonalon a fürdőszóbában, hanem a végfelhasználók számára fontos dizájn is. A szaniterkerámiák és a fürdőszoba bútorok nagyban meghatározzák és hozzájárulnak az otthoni wellnes-élmény kialakításához. 

Integrált fürdőszobai termékek

A szaniter üzletág jelenleg két kategóriában gondolkodik, a „falon kívüli” és a „falba épített”. A két kategória között szoros kapcsolat van, ezt kívánja egybe olvasztani, integrálni a Geberit, ami egyet jelent a csúcsminőségű használhatósággal és a kiemelkedő formatervezés kombinálásával. Erre jó példa az olyan mosdókagyló, melynek a fal mögött található a szifonja.

A márkanév-váltás átmeneti időszaka

A Keramag márka a három hónapos átmeneti időszak végeztével kivezetésre kerül a piacról. A márkanév váltást követően a nagy darabszámban előállított Keramag termékeknél (mint például: az iCon és Renova sorozat termékei) a cikkszámok változatlanok maradnak, ezzel is elősegítve a zökkenőmentes átállást Keramag márkanévről Geberitre.
A Keramag termékek nem szűnnek meg, sem küllemük, sem működésük nem változik meg, csak a márkanevük és a csomagolásuk módosul.

Az átállás ütemterve:
• 2019. január - április: a megszokottak szerint zajlik a Keramag termékek forgalmazása
• 2019. április – június: az átmeneti időszakban vegyesen kerülnek kiszállításra Keramag és Geberit termékek. (A Keramag termékek gyártása leállt, a Geberit gondoskodik a továbbiakban arról, hogy a kiszállítások megfelelően működjenek és a két márka ne keveredjen.)
• 2019. július: a Keramag termékek forgalmazása teljesen leáll, innentől már csak a Geberit termékek lesznek forgalomba