Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Megnyitottuk új áruházunkat!

Január 4-én nyitottuk meg új, legkorszerűbb áruházunkat.

Cégünk folyamatos fejlődését és a kor kihívásait figyelembe véve a Kruspér utcai üzletünket átköltöztettük egy modern, kiváló parkolási lehetőségekkel, hatalmas raktár területtel rendelkező áruházba.

Új telephelyünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy vásárlóinkat a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Hatalmas raktárkészlettel, több mint 2.000 m2 alapterületen várjuk új és leendő vásárlóinkat. Új áruházunk könnyen megközelíthető mind az M0 felől mind a Haraszti útról. Saját ügyfélparkolóval rendelkezünk, ahol mind személyautóval, mind teherautóval könnyedén meg lehet állni.

30 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre.

 

Az üzlet megközelítése

A XXIII. kerületben lévő új üzletünk megközelíthető a belvárosból a Soroksári úton haladva a Helsinki út, Grassalkovics úton haladva a Haraszti út felé. Üzletünk az M0-ás autópálya felől is megközelíthető, az 5. úton Soroksár felé az Ócsai útról a Haraszti út felé haladva ér el a Péter Apostol utcába.

Parkolni a Haraszti úton nem, de a Péter Apostol utcában a telephelyünkön lehet!

 

 

Elérhetőségek:

 

1239 Budapest, Péter Apostol u. 3.

Tel: +361 209 2381

Mobil: +36 30 950 9078

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek 7:00 - 16:30

Szombat: 7:00 - 13:00