Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
A nagy méretű fürdőszobák optimális berendezéséről beszélgettünk Török Bernadett lakberendezővel

A nagy méretű fürdőszobák optimális berendezéséről beszélgettünk Török Bernadett lakberendezővel

Az otthonfelújítási támogatás egy olyan egyedülálló segítség, amellyel a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni. Az vissza nem térítendő állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így például a fürdőszoba felújításra is.

Ha fürdőszoba, akkor pedig RAVAK, éppen ezért négy olyan komplex fürdőszobai megoldást dolgoztunk ki, melyek átgondoltak, a mai trendeknek megfelelnek, illetve könnyen megvalósíthatóak és hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok bátran belevághassanak a felújítási munkálatokba!

A négy fürdőszobai megoldás közül ezúttal a 10,5 négyzetméteres, modern fürdőszobát vesszük alaposan szemügyre és megosszuk Török Bernadett lakberendező – a szóban forgó helyiség tervezője – gondolatait a tervezési szempontokról, a termékválasztásról és természetesen a designról is!

Általában azzal a problémával találkozunk, hogy miként lehet egy kis méretű fürdőszobát jól berendezni, most fordított a helyzet, hiszen olyan helyiségről beszélgetünk, amely négyzetméterekben bővelkedik. Mit gondolsz könnyebb feladatunk van ebben az esetben vagy egy nagy méretű fürdőszoba is tartogathat kihívásokat?

 Valóban az apró fürdőszobákat érintő kérdésekkel, problémákkal találkozunk többet, azonban úgy gondolom, hogy a nagy fürdőszobák tervezése is épp olyan hozzáértést és körültekintést igényel! A nagy méretű fürdőszobák esetében általában több felhasználó szokásaihoz, elvárásaihoz kell igazodni, a helyiség méretéből adódóan több feladat jelentkezik, ezáltal a munkálatok tovább tartanak és az sem utolsó szempont, hogy a szaniterek és bútorok kiválasztása sem egyszerű feladat! Szóval legyen szó kis vagy nagy méretű fürdőszobáról, a kellő szakértelem és a tapasztalat elengedhetetlen!

Említetted a szaniterek és bútorok kiválasztását – a fürdőszobában amelyről beszélgetünk a RAVAK FORMY kád, mosdó és bútorok kerültek, illetve helyet kapott egy Walk In zuhanyzó is. Miért pont ezeket a termékeket választottad?

A cél egy olyan fürdőszoba kialakítása volt, amely minden részletében modern és maximális kényelmet nyújt a felhasználóknak! Figyelembe véve az alapterületet és a helyiség adottságait, nem volt kérdés, hogy kád és zuhanyzó is kerül a fürdőszobába! Hamar döntöttünk a FORMY termékek mellett, hiszen letisztult, egyenes vonalvezetésükkel tökéletesen passzoltak a modern elképzeléshez! A WALK IN zuhanytálca nélküli zuhanyzó pedig adta magát, hiszen a vékony peremes kádhoz egy zavaró átmenetektől mentes, egybefüggő üvegfelületekkel rendelkező megoldást kerestünk!

formy 02

Ha már modern megoldások, tudnál még efféle részleteket, elemeket kiemelni a szóban forgó fürdőszobából?

Említésre érdemes például a CHROME kádperemre szerelhető vízesés csaptelep, amely amellett, hogy betölti alapvető funkcióját vizuális élményt biztosít, de nem mehetünk el szó nélkül a termosztátos zuhanyoszlop mellett sem, melynek előnye, hogy azonnal kiegyenlíti a csőrendszer nyomásszintjének ingadozását, és így biztosítja a beállított hőfokú víz állandó ellátását!

A termékválasztás után térjünk át kicsit azokra a gyakori kérdésekre, amelyek rendszeresen felmerülnek nagy fürdőszoba tervezésekor a felújítók körében. Van valami tipped, tanácsod számukra vagy bármi amit érdemes átgondolni mielőtt belevágnak a munkálatokba?

 Elsősorban azt tanácsolom minden felújítónak, hogy bátran kérjen segítséget és/vagy használjanak olyan, mindenki számára elérhető, ingyenes lehetőségeket, mint például a RAVAK komplex fürdőszobai megoldásai, ezekből rengeteg hasznos ötletet lehet gyűjteni. Ezen kívül mivel nagy fürdőszobáról van szó, bátran lehet például nagy méretű fali- és padlóburkatokban gondolkodni, érdemes jól átgondolni a kád és/vagy zuhanyzó vagy a WC és bidé kérdésköröket, de akár azt is, hogy szeretnének e a tulajdonosok két mosdót gyorsítva ezzel a reggeli készülődést – ezek mind-mind még felhasználóbarátabbá tehetik a fürdőszobát!

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}