Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

A fürdõszobával és fürdõ helyiségekkel szembeni elvárásaink az elmúlt évtizedekben jelentõsen megváltoztak. A praktikum és gyakorlatias megoldások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap az esztétika is.

Biztonság és higiénia a fürdőszobában

A fürdõszobai berendezések fejlõdése és a burkolatok sokfélesége lehetõséget teremtett a fürdõszobák, a wellness és fürdõkomplexumok újragondolására. A fürdőszobai biztonság és egyre gyakoribb esetben az akadálymentesség is alapvető igény az uszoda, a szociális és sportlétesítmények tervezése során.A zuhanypanelek fejlődése és a zuhanyfejek számának, illetve méretének növekedése is arra késztette az ACO fejlesztő mérnökeit, hogy új megoldásokat keressenek a megváltozott kihívásokra. Ennek megfelelően a tervezői fejlesztések szorosan követik a műszaki elvárásokat, folyamatosan szem előtt tartva a minőség iránti elkötelezettségüket. Az ACO-nál kiemelten fontosnak tartjuk a felhasználók fürdő helyiségekre vonatkozó higiéniai elvárásait, így a vízelvezető rendszereiket kizárólag rozsdamentes alapanyagokból gyártják. Nem kevésbé fontos a biztonság a vizes helyiségek tervezésekor, hiszen azt gyerekek is használják, ezért kizárólag tökéletesen sima, elektropolírozott felületeket készítenek. Az építtetők fantáziája és az építési környezetek változatossága sem korlátozza a lehetőségeket. Az ACO fürdőszobai vízelvezető megoldásai és a kényelmet vagy éppen esztétikai élményt jelentő kiegészítői által minden felhasználó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket.

A megfelelő zuhanyfolyóka kiválasztása

A kiválasztás során zuhanyfolyókának alapvetően két fontos szempontnak kell megfelelnie.
Ahhoz, hogy a funkcióját megfelelően betölthesse a zuhanyfolyóka vagy padlóösszefolyó, szükség van a műszaki paraméterek meghatározására, úgy, mint a beépítési helye, az aljzat vastagsága, a vízelvezető csonk pozíciója, illetve a használni kívánt zuhanyfej vagy zuhanypanel teljesítménye.
Mindezek meghatározásához az ACO munkatársai segítséget nyújtanak és akár asszisztenciát is biztosítanak a beépítés során.

A zuhanyfolyóka előnyei

  • A zuhanyzó méreteinek nem szab korlátot

  • Kialakítható vele akadálymentes zuhanyzó

  • Könnyen tisztántartható

  • Több vizet képes elvezetni, mint egy összefolyó

  • Egységesebb kialakítást, burkolást tesz lehetővé a fürdőszobában

 

aco modern vizelvezetes 1200x600

Az esztétikus megjelenés további kihívásokat jelent

A burkolat mérete, vastagsága, stílusa, vagy akár a színe is befolyásolhatja a választást.
Az ACO Comfort és Exclusive zuhanyfolyókákat egyszerű beépítése, könnyen tisztántartható felülete és széles rácsválasztéka tette méltán kedveltté a vásárlók körében.
A Solid résfolyóka modern, letisztult megjelenésével a minimalista stílust kedvelői számára lehet a megoldás. Az egyedülálló minimális beépítési magassága pedig további lehetőségeket kínál utólagos beépítés vagy pl. födémbe építés esetén.
Az innovatív és magyarországi piacon egyedülálló ACO E+ zuhanyfolyóka tökéletes biztonságot nyújt a burkolat alá szivárgott vízzel szemben is. Az állítható szintező láb, a hangszigetelő talp, a szigetelő gallér, valamint a könnyen hozzáférhető lefolyó, a beépítést és a használatot is gondtalanná teszi.

Zuhanyfolyóka akár egyedi méretben is

Amennyiben a kínált sztenderd megoldások közül még sem sikerül kiválasztani a számunkra megfelelő zuhanyfolyókát, az ACO egyedi gyártású termékeit ajánljuk. A kívánt méretben és az építési környezethez alkalmazkodva készítjük el a vízelvezetőt, mellyel tökéletesen egyedivé tehető a fürdőszoba, wellness vagy uszoda helyiség.
Tetszőlegesen kialakíthatunk kettő vagy annál több beállásos zuhanyteret anélkül, hogy mindegyikben külön-külön kellene összegyűjtenünk a vizet és a burkolat felületét több irányban megtörni.
A megálmodott fürdőszoba nem pusztán tökéletes vízelvezetést kíván, hanem igényes, modern megjelenést is.
A zuhanypadló lejtéskialakítását az ACO ShowerStep élprofil használatával tehetjük igazán esztétikussá, főként üvegfal beépítéssel egyidejűleg. A profil választható méreteivel a burkolat vastagságához alkalmazkodik.