Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Az időtlen és ikonikus ILBAGNOALESSI kollekciót, melyet a LAUFEN alkotott, átalakító fejlődésen ment keresztül, újra megjelenve könnyedebb és innovatívabb külsővel. A híres olasz művész, Stefano Giovannoni tervezte ezt a prémium kollekciót, melyet eredetileg két évtizeddel ezelőtt mutattak be, és továbbra is határokon átívelő szépségével és modern innovációjával hódít.

Az Elegancia Újradefiniálása a Saphirkeramikkal

Az ILBAGNOALESSI 2023 kollekció egyik kulcsfontosságú innovációja a szabadalmaztatott Saphirkeramik használata, egy erős, magas teljesítményű kerámiaanyag. Ez a forradalmi anyag lehetővé teszi a LAUFEN számára, hogy újra létrehozza a kollekció jellegzetes puha íveit új mosdókban, amelyek szinte súlytalan megjelenést kölcsönöznek nekik. Giovannoni művészi érintése megnyilvánul az ikonikus TUNA mosdó újraértelmezésében is, mely most hosszúkás alakjával kiemelkedik az új könnyed, karcsú profilnak köszönhetően.

blog laufen ilbagnoalessi 01

A Szabadon Álló Kád Grandiózuma

Az ILBAGNOALESSI 2023 kollekció egyik kiemelkedő eleme a Sentec ásványi öntvényből készült új szabadon álló fürdőkád. Ez a hozzáadás drámai hatást kelt a méretével, a választható fekete külsővel, valamint új felületekkel és színekkel, beleértve az elegáns matt kivitelezéseket is. Giovannoni víziója tökéletes harmóniát teremt a forma és a funkció között, létrehozva egy luxusfürdőzési élményt.

Innovatív Bútorok a Modern Életért

Az ILBAGNOALESSI 2023 bemutatja az új bútorokat, melyek a legújabb generációs anyagokból készültek. Az új fafajták és a laminált darabok meleg, földes tónusai kiegészítik a kemény porcelán felületeket, tökéletes egyensúlyt teremtve az innováció és a funkcionális minőség között. A színpaletta több mint 30 árnyalatot tartalmaz, és fémes bevonatokat is, beleértve a réz, titán és arany árnyalatokat. Egy hozzáillő tükör LED világítással is elérhető, amely funkcionalitást és stílust is kínál.

blog laufen ilbagnoalessi 02

Időtlen Szépség, Modern Flair

Stefano Giovannoni finom, mégis hatásos átalakítása biztosítja, hogy az ILBAGNOALESSI kollekció örökké modern és szebb legyen, mint valaha. A kollekció puha, folyékony formái, szobrokat idéző megjelenése nemcsak az idő próbáját állták ki, hanem kortárs szegfűszegükkel is újult erővel ragyognak. Az ILBAGNOALESSI 2023 arra hívja Önt, hogy fedezze fel a hagyomány és az innováció harmóniáját, ahol az örök szépség találkozik a csúcstechnológiai tervezéssel.