Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Egy ikon fejlődése, az ILBAGNOALESSI 2023 kollekció

Egy ikon fejlődése, az ILBAGNOALESSI 2023 kollekció

Most, 20 évvel később, az olasz tervező, Stefano Giovannoni ismét kézbe vette az ikonikus kollekciót, könnyedebb megjelenéssel, új, innovatív anyagok felhasználásával, amelyek tisztelegnek az eredeti tervezés előtt.

Az időtlen és ikonikus ILBAGNOALESSI kollekciót, melyet a LAUFEN alkotott, átalakító fejlődésen ment keresztül, újra megjelenve könnyedebb és innovatívabb külsővel. A híres olasz művész, Stefano Giovannoni tervezte ezt a prémium kollekciót, melyet eredetileg két évtizeddel ezelőtt mutattak be, és továbbra is határokon átívelő szépségével és modern innovációjával hódít.


Az Elegancia Újradefiniálása a Saphirkeramikkal


Az ILBAGNOALESSI 2023 kollekció egyik kulcsfontosságú innovációja a szabadalmaztatott Saphirkeramik használata, egy erős, magas teljesítményű kerámiaanyag. Ez a forradalmi anyag lehetővé teszi a LAUFEN számára, hogy újra létrehozza a kollekció jellegzetes puha íveit új mosdókban, amelyek szinte súlytalan megjelenést kölcsönöznek nekik. Giovannoni művészi érintése megnyilvánul az ikonikus TUNA mosdó újraértelmezésében is, mely most hosszúkás alakjával kiemelkedik az új könnyed, karcsú profilnak köszönhetően.


A Szabadon Álló Kád Grandiózuma


Az ILBAGNOALESSI 2023 kollekció egyik kiemelkedő eleme a Sentec ásványi öntvényből készült új szabadon álló fürdőkád. Ez a hozzáadás drámai hatást kelt a méretével, a választható fekete külsővel, valamint új felületekkel és színekkel, beleértve az elegáns matt kivitelezéseket is. Giovannoni víziója tökéletes harmóniát teremt a forma és a funkció között, létrehozva egy luxusfürdőzési élményt.


Innovatív Bútorok a Modern Életért


Az ILBAGNOALESSI 2023 bemutatja az új bútorokat, melyek a legújabb generációs anyagokból készültek. Az új fafajták és a laminált darabok meleg, földes tónusai kiegészítik a kemény porcelán felületeket, tökéletes egyensúlyt teremtve az innováció és a funkcionális minőség között. A színpaletta több mint 30 árnyalatot tartalmaz, és fémes bevonatokat is, beleértve a réz, titán és arany árnyalatokat. Egy hozzáillő tükör LED világítással is elérhető, amely funkcionalitást és stílust is kínál.


Időtlen Szépség, Modern Flair


Stefano Giovannoni finom, mégis hatásos átalakítása biztosítja, hogy az ILBAGNOALESSI kollekció örökké modern és szebb legyen, mint valaha. A kollekció puha, folyékony formái, szobrokat idéző megjelenése nemcsak az idő próbáját állták ki, hanem kortárs szegfűszegükkel is újult erővel ragyognak. Az ILBAGNOALESSI 2023 arra hívja Önt, hogy fedezze fel a hagyomány és az innováció harmóniáját, ahol az örök szépség találkozik a csúcstechnológiai tervezéssel.

 

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}