Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hunyja le a szemét és képzelje el, amikor a tisztítás már nem csak a higiéniáról, de bőre ápolásáról és védelméről is szól. Meg van ez az érzés?

A Grohe Sensia Arena fali wc kihasználja a víz kiváló természeti adottságait, megtisztítja, felfrissíti és újjáéleszti bőrét. 

TAPASZTALJA MEG ÖN IS OTTHONÁBAN AZ ÚJ GROHE SENSIA ARENA EXKLUZÍV KÉNYELMÉT ÉS HIGIÉNIÁJÁT!

 

A GROHE Sensia Arena megváltoztatja a legintimebb rituáléját

A világ folyamatos fejlődésben van, megállás nélkül újabb és újabb fejlesztések születnek. Manapság már egyre több ember jár null kibocsátásos gépjárművel, az okostelefonok és alkalmazások egyre inkább részesévé válnak mindennapjainknak. A Grohe céljául tűzte ki, hogy javítani kívánja az egészségügyi ellátást az intelligens technológia integrálásával. Így fejlesztette ki és alkotta meg a Sensia Arena termékcsaládot. Ez egy forradalmian új termékkategória, amely tiszteletben tartja és óvja testi és lelki megnyugvásunkat. A Sensia Arena formatervezése és az abból megalkotott funkciói és technikája gondoskodik, hogy legintimebb rituáléját új dimenzióra emelje, ahol a jólét és a tisztaság találkozik.

Mi a tökéletes tisztaság?

Gondolta volna, hogy a legtermészetesebb és bőrbarátibb megoldás a friss vízzel való mosakodás? Pontosan ezért használunk nap, mint nap vizet tisztálkadásaink során. Felejtse el a papír adta kellemetlen érzést és fedezze fel a Sensia Arena wc-be integrált beépített bidé funkcióját, amely kifinomult figyelmet fordít bőrére és lelki egyensúlyára egyárant.

grohe sensia arena bidefunkcios wc 1200

Előnyök, amelyek igényeihez simulnak

01 - TÖKÉLETES BŐR MEGÓVÁS

GROHE SkinClean: A tökéletesen beállítható spray-k, az antibakteriális iker zuhanykarok és a korlátlan melegvíz tökéletes és kényelmes bőrápolást és tisztálkodást biztosít a mindennapi használat során.

02 - VÉGSŐ HIGIÉNIKUS TISZTASÁG

GROHE HygieneClean: A legmodernebb AquaCeramic technológiával, a csíra ellenálló HyperClean bevonattal és az öntisztító, antibakteriális permetező karok segítségével 100%-os higiéniát biztosít otthonában.

03 - SZEMÉLYRE SZABOTT KÉNYELEM

A Grohe Sensia Arena szag elszívójával, szárítójával, éjszakai LED-es világításával, halk és automatikus fedél nyitásával és zárásával, távirányítójával és okostelefon alkalmazásával (amelyben egyéni igényeire alakíthatja és elmentheti beállításait) a legokosabb és a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja felhasználói számára.

Design a bőr számára

Puhább a bőrnek, még kellemesebb és még higiénikusabb, mint a papír használata. Hagyja, hogy a Grohe Sensia Arena bidés wc-i egy új dimenzióba repítsék! Élvezze a könnyedség és a személyre szabott luxus adta érzést! A Sensia Arena termékcsalád lenyűgözi innovatív funkcióival, mint a Grohe SkinClean és a Grohe HygieneClean.

grohe sensia arena bidefunkcios wc 1200x600