Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Hansgrohe Rainfinity kézizuhany - Forma és funkció tökéletes egysége

Hansgrohe Rainfinity kézizuhany - Forma és funkció tökéletes egysége

A nagyméretű, kerek, Rainfinity 130 3jet matt fehér kézizuhany minden tekintetben lenyűgöző. Három vízsugár típus egyetlen gombnyomással garantálja az egyedülálló pihentető pillanatokat.

A fürdőszoba manapság már nem csupán testápolásra szolgáló helyiség, hanem sokkal inkább élményfaktorral rendelkező lakótér. A zuhanyzók egyre nagyobbak, és új anyagok jelennek meg bennük – pl. az üveg –, ami új, modern karaktert kölcsönöz. A hansgrohe termékeivel még kényelmesebbé teheti fürdőszobáját. A modern színösszeállítással és a befelé hajlított formájú fejjel együtt a Rainfinity 130 3jet egyedi darabbá válik a zuhany alatt.

hg rainfinity blog 1

Ha új otthonát rendezi be, vagy kiváló minőségű felújítást végez, akkor meghatározó szerep jut a fürdőszoba kialakításának. A modern fürdőszoba tervezés céljai ma már messze túlmutatnak az észszerű funkciókon. A felelősségteljes vízfelhasználást szolgáló, innovatív technológia mellett az ergonomikus kényelem és az esztétikum áll a középpontban.

Tapasztalja meg az innovatív kényelmet a napi zuhanyozás során a Rainfinity 130 3jet kézizuhannyal. Az egyedülálló pillanatokat kellemes vízsugár garantálja a 130 mm-es zuhanyfej és egyetlen gombnyomással válthatunk három sugártípus között. A puha PowderRain sugárfajta szenzációs zuhany élményt kínál lágyan burkolózó mikrocseppekkel, vagy élvezheti az Intense PowderRain-t egy erős zuhanyzáshoz. Míg a MonoRain fókuszált sugár biztosítja a wellness pillanatok élénkítését.

hg rainfinity blog 2

A modern fürdőszobadizájn megköveteli egységes szemléletű tervezést. A kialakítás koncepcióját a figyelembe veendő részletek sokasága határozza meg, és mind az Ön döntésére vár. A fürdőszobai csaptelepek tapasztalt gyártójaként a hansgrohe megbízható partnerként ad válaszokat a stílusos fürdőszoba kialakításával kapcsolatos kérdésekben.

Öt különböző elegáns és egyedi színben választható a Rainfinity 130 3jet. Matt fehér, matt fekete, szálcsiszolt fekete/króm, polírozott arany hatású vagy fényes króm. A divatos színek mellett belsejében megjelenő grafit szín feltűnő kontrasztot teremt.

hg rainfinity blog 3

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}