Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Hansgrohe Select - Élvezet gombnyomásra

Hansgrohe Select - Élvezet gombnyomásra

A technológiai újításokban vezető szerepet betöltő Hansgrohe magas követelményeket támaszt innovatív termékeivel szemben: ötleteikkel nem csak a vízzel való bánásmódot kívánják forradalmasítani, hanem egyúttal a kényelem és a kezelés területén is új mércét kívánnak felállítani.

A mérce pedig nem más, mint valódi hasznot nyújtani a felhasználók számára. Egy elegáns gombbal, ahol egyetlen kattintás is elég a vízsugár fajtájának váltásához vagy a víz sugarának szabályozásához. A Hansgrohe-nak ezt az innovatív zuhanytechnológiáját úgy hívják: „Select”. Ez az intuitív, gombnyomásos kezelési koncepció olyan motívum, amely még nagyobb élvezetet ígér vásárlói számára a fürdőszobában.

Hansgrohe Select - A víz élvezetének innovatív módja

Raindance® Select: Egy kézizuhany minden zuhanyigényhez

Mindenkinek vannak egyedi igényei, néha akár több is. Legyen szó az élet bármely területéről, akár zuhanyzásról is. Napszaktól és tevékenységtől függően. Legyen az gyors reggeli lendületvétel, kényelmes hajmosás, vagy sportolás utáni ellazulás: A Hansgrohe Select a mindenki számára megfelelő kézizuhany, mert a Select kézizuhanyok most először három teljes értékű vízsugár fajtát egyesítenek magukban: RainAir, Rain és Whirl.

1. RainAir: nagy, selymes és puha vízcseppekből álló, gyengéd, simogató vízsugár a könnyű ellazuláshoz
2. Rain: erőteljes, élénkítő vízsugár felfrissüléshez és hajmosáshoz
3. Whirl: koncentrált, masszírozó vízörvény az otthoni feszültségoldáshoz

hansgorhe croma select 1200x600

Raindance® Select fejzuhanyok

Egyetlen gomb, két nagy, esőszerű vízsugár. Nagy élvezet.
A frissítő Rain esőként élénkít, vagy a gyengéd RainAir vízcseppekkel simogatja a bőrét. A fúvókák tökéletesen egyenletesen és harmonikusan oszlanak el a vízsugártárcsa felszínén. A Hansgrohe hisz a tökéletes zuhanyélvezetben.
Kerek vagy Soft-Cube, króm vagy fehér/króm – az új Select fejzuhanyok megfelelnek minden ízlésnek. S így még nagyobb kényelmet visznek a fürdőszobába.
A vízsugár fajták közötti váltáshoz elég csak megnyomni a zuhanyfej ergonomikus szárán található kézreeső Select gombot, amely alulról kényelmesen elérhető módon, a vízsugártárcsa közepén helyezkedik el.

Könnyű, gyors és kényelmes tisztítás

A fejzuhany ápolása pont olyan kényelmes, mint a vízsugár típusának átállítása. A QuickClean funkciónak köszönhetően a lerakódott vízkő egyszerűen eltávolítható a szilikon gombok megdörzsölésével. Ezen felül a fejzuhany teste is néhány mozdulattal szétszerelhető, így kényelmesen megtisztítható.
Vegye le egyszerűen a Select fedelet, csavarja ki a működtető egységet, majd vegye le a vízsugártárcsát és öblítse át a működtetőegységet csapvízzel.
A levehető zuhanytárcsa kézzel, de akár mosogatógépben is tisztítható.

Hansgrohe RainAir

A gyengéd és ellazító RainAir vízsugarat nagy és puha vízcseppek alkotják. Ehhez a zuhanyfejen található fúvókák úgy vannak kialakítva, hogy a vízsugár optimális térfogatú legyen.


Rain:
Erőteljes, élénkítő és hajmosáshoz is ideális erősségű vízsugár. A zuhanyfej közepén elhelyezkedő speciális kialakítású, kisméretű fúvókáknak köszönhetően ez egy intenzív vízsugár.

Termékelőnyök

? Intuitív kezelés gombnyomásra: Egyetlen gombnyomással kiválasztható az igényszerinti vízsugár vagy a fogyasztó
? Kényelmesen elérhető funkciók, egyszerű használat
? Tetszetős dizájn a szép és ergonomikus fürdőszobáért
? Többfunkciós termékek széles választéka a tökéletes és egyéni zuhanyzási élményért
? Egységes kezelési filozófia a kézi- és fejzuhanyok, Showerpipe-ok és termosztátok esetében

 

Hansgorhe Croma Select zuhany

 

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}