Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Designerek, befektetők és építtető cégek generációi szavaztak már bizalmat a KOLO szanitereinek.

Köztük háztartások, óvodák, irodák, nyilvános épületek, hotelek és éttermek ezrei. Ezzel kiállva a szenvedéllyel, és profizmussal megteremtett legjobb minőség és kimagasló tartósság mellett.

Számtalan választási lehetőség

Rendkívül sok termékcsaládból kínál kerámiákat a KOLO márka, amivel igazán nagy változatosságot garantál a szanitertermékek piacán. A Nova Pro szaniter termékcsaládot alkalmazva rengeted eltérő típusú fürdőszobát tervezhet meg kisebb magánlakásokba és házakba ugyanúgy, mint hatalmas középületekbe. A Nova Pro család 131 jól variálható, kitüntetett alapossággal megtervezett terméket foglal magába. A funkciójukat tekintve hagyományos jellegű termékek közt megtalálhat olyan speciális célközönségek számára kialakított szanitereket is, mint a mozgássérültek, vagy a kisgyermekek csoportjai.

A perem nélküli wc-k legszélesebb választéka a piacon

Attraktív, letisztult formavilág, perem nélküli, szemet gyönyörködtető, funkcionális kerámiák. A Rimfree egy olyan innovációs megoldás, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a wc-k tisztítását.

Nincs perem, nincs baktérium!

A hagyományos peremmel rendelkező wc csészék könnyen tisztíthatónak tűnnek, akárcsak egy mosdó vagy bidé belső felszíne, ám a perem alatt rengeteg korokozó marad minden tisztítás után. A Rimfree perem nélküli wc csészék tisztítása és tisztán tartása hihetetlenül könnyű.

A súrolást hagyja másra!

Többé nem lesz szüksége nagy erőfeszítést igénylő, erős súrolásra, a KOLO Rimfree wc kerámiákat elegendő finoman áttörölni egy enyhén tisztítószeres ronggyal.
A KOLO Rimfree wc-k megalkuvás nélkül felelnek meg azoknak az igényeknek, melyeket a vásárlók az egyszerű tisztíthatóságra és higiéniára vonatkozóan megfogalmaznak.
Tökéletes ergonomikus formai megvalósítás nagyszerű termékelőnyökkel.

Környezetbarát

A Rimfree wc-k kerámiákhoz felesleges az erős vegyszerek használata. Az optimális öblítéshez felhasznált mindössze 4/2 literes vízmennyiséggel pedig különösen víztakarékos a környezettudatos megoldás.
A KOLO Rimfree wc-k a higiénia és tisztaság tekintetében új mércét állítanak fel. Ezt olyan hatalmas előnyöknek köszönhetően érik el, melyek tartósan kifizetődnek – a magánember fürdőszobájába éppúgy, mint a középületekben.
A szennyeződések, a vízkő és a baktériumok további lerakódásának megakadályozására egyes kerámiák Kolo Reflex bevonattal is kaphatók.

Kellemes, hosszantartó meleg

A KOLO kádak magas minőségű Lucite akrilátból készülnek. Az akrilát használata kellemes, mert megtartja a víz hőmérsékletét, miközben tisztítása agresszív tisztítószerek nélkül is egyszerű. A KOLO kádak olyan hasznos és praktikus kiegészítőkkel is felszerelhetőek, mint például a kapaszkodók, fejtámlák vagy ülőkék. Számos forma és méret közül választhat, a kádak többsége különböző fedőelemekkel is felszerelhető.

kolo nova pro cikk 1200x600