Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Lazzarini Design radiátor

Lazzarini Design radiátor

A fürdőszoba fűtése meghatározó kényelmi szempont. Kihatással van egészségünkre, hangulatunkra, az egész család életére. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő radiátor kerüljön a fürdőszobába. Az olasz design és minőség tökéletes találkozása egy törölközőszárító radiátorban. Modern külső, választható letisztult fehér vagy elegáns króm felület. Típusa szerint lehet ívelt vagy egyenes kialakítású, az Ön igényeihez mérten.

Az olasz Lazzarini gyár a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával minőségi, mégis elérhető áron levő termékeket gyárt. Egyes radiátorokat egyedi színben, külön megrendelésére is elkészítik, így otthonát teljesen egyedivé alakíthatja.

A fürdőszobai design radiátorok széles skálája több funkciót is ellát. A törölközőszárítós radiátorok nem csak megszárítják a törölközőket, hanem temperálják is a  fürdőszoba hőmérsékletét. Fürdőszobai design radiátor választékunk hatalmas, ami nem csak a fürdőszoba fűtést biztosítja, de a törölközőket is megszárítja.

Design radiátor színek

Széles forma és méretválasztékuknak köszönhetően az olasz radiátorgyártó vállalat a Lazzarini Way kollekciójához tartozó design radiátorok között minden enteriőrbe, legyen az fürdőszoba, nappali, előtér vagy étkező talál megfelelőt. A radiátorok között megtalálhatóak a hagyományos fehér és króm színek mellett a homokfúvott Antracit (sötétszürke), Azzurite (kék), Tabak (középszürke), Amethyst (bordó), White (fehér) és Quartz (homok) árnyalatok.
Összegezve a design radiátorok számos olyan modern kori igényeknek megfelelő funkcióval rendelkeznek, amelyekkel a hagyományos fürdőszobai radiátorok nem. A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve, a legkorszerűbb technológiával készülnek. Külsejüket tekintve bármilyen enteriőrbe illeszkednek, és a hőteljesítményük is kiváló.

lazzarini way szinek antracit 500x250

A Lazzarini márkanév nem csak a magasan kvalifikált dizájn radiátorairól ismert, hanem az ellenálló alapanyagokból készült konvencionális fürdőszobai radiátorairól is, melyek a kiemelkedően jó ár-érték arányuk miatt egyre közkedveltebbek a magyarországi épületgépészeti piacon is.

A Lazzarini filozófiája

Az élet nem írható le számokkal. Minden érzés kérdése. Azoké a pillanatoké, amelyek kitöltik a lelket, amik szavakkal nem mondhatóak el. Ezek azok az érzések és pillanatok, amiket érdemes megélni. Ezért a Lazzarini tervezői és mérnökei azon dolgoznak minden nap, hogy olyan termékeket biztosítsanak, amelyek szenvedélyt keltenek az egyedülálló és formabontó kialakításukkal, megbabonáznak és tökéletes harmóniát sugároznak, amit egyszerűen élvezni kell. Termékeik a szenvedélyük igazi bizonyítéka. Élvezze az utazást a WAY gyűjteményében.

lazzarini cikk kep 2

Design radiátor szelep

Ahogy azt a közkeletű mondás is tartja, a szépség a részletekben rejlik. Éppen ezért fontos, hogy ha otthonába design radiátort választ, akkor ahhoz radiátor szelepből is esztétikus, designer darabot válasszon. A Benedek Szerelvény kínálatában elérhető számos különböző márka design radiátor szelepe is, úgy, mint Oventrop, Ferro, IMI, Danfoss és Herz.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}