Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
REHAU hangcsillapított szennyvízelvezetés

REHAU hangcsillapított szennyvízelvezetés

A hangcsillapított lefolyórendszerekkel a szennyvíz által okozott zaj a suttogásnál is halkabbra, akár 20dB alá csökkenthető.

Az Ön otthona az Ön nyugalma

A hétköznapok során a munkában, az iskolában, az utcán vagy akár otthon is egyre több inger éri. Ezek közül a legtöbbet nem zárhatja ki az életéből. Az otthona azonban az a hely, ahol Ön dönt arról, hogy milyen impulzusoknak legyen kitéve.

Előzze meg az álmatlan éjszakákat!

A kortárs építészetben már olyan fejlett rendszereket is alkalmaznak, mint a hang-csillapított szennyvízelvezetők. Így a ház vízrendszere nem okozhat több álmatlan éjszakát akkor sem, ha a wc a hálószobával szomszédos helyiségben található.

Csak egyszer, de helyesen

A XXI. századi magánépítkezéseken már a zajvédelem is a nélkülözhetetlen dolgok közé tartozik. Legyen szó családi házról, egészen nagy objektumokról, új építésekről vagy akár fel-újításról, a hangcsillapított lefolyórendszer azok közé a beruházások közé tartozik, amit elég egyszer, de jól meg-tervezni, és kiépíttetni.

REHAU Raupiano Plus

A RAUPIANO PLUS lefolyórendszer teljesíti a zajvédelemmel kapcsolatos VDI 4100 szabvány szerinti legmagasabb követelményeket, és messzemenően megakadályozza a zavaró lefolyózajt. A 20 dB(A) alatti zajszinttel a rendszer már most megfelel a jövő kihívásainak.
A RAUPIANO PLUS csövek innovatív háromrétegű falszerkezettel rendelkeznek. Ez a három funkcionális réteg gondoskodik a biztonságos lefolyásról, elnyeli a zajt és akár -10 °C-on is garantálja a biztos szerelést.
A hidraulikusan optimalizált idomok gondoskodnak az optimális vízelvezetési teljesítményről
és az alacsony lefolyózajról. A speciális, szabadalmaztatott rögzítőbilincsek hatékonyan csökken-tik a testhangot, az erősített falú ívek pedig kellő tömeget nyújtanak ott, ahol a legfontosabb a zajcsökkentés.

rehau rautitan 1200x600

Komplett, gazdaságos rendszer családi házakhoz és nagyobb objektumokhoz

A REHAU RAUPIANO PLUS akár -10 °C-os hőmérsékleten is fektetés- és törésbiztos, valamint nagy csőmerevséggel rendelkezik. A csőelemek igen széles választékban NA 40-től NA 200-ig terjednek. Megbízható anyaguk forróvízálló, vegyszerálló és korróziómentes. Rendkívül merev középrétegük ásványi erősítésű PP zajelnyelő töltőanyagból készül. Kiváló merevségüknek és ütésálló tulajdonságuknak köszönhetően számos tartozékukkal együtt központi porszívó vezetékeként is használhatóak. Az NA 90-es méret optimális öntisztulást és gazdaságos hely kihasználást biztosít.
A REHAU RAUPIANO nem csak a hanggátlással kapcsolatos legmagasabb követelmények teljesíti, hanem a különféle tűzvédelmi előírásoknak is megfelel.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}