Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Smeg - Stílusos technológia

Smeg - Stílusos technológia

A SMEG az egész világon elterjedt ízléses és elegáns háztartási készülékei egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust, készülékei összetéveszthetetlenül egyediek. Tervezésüknél a csúcstechnológiába oltott olasz design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában.

„Made in Italy” stílus

A SMEG egy olasz, háztartási készülékeket gyártó, több mint 60 éve családi vállalkozásként működő vállalat, amelynek székhelye Reggio Emilia tartományban, Észak-Olaszországban található. A termékek eredete és megjelenése tükrözi az olasz szenvedélyt.

Praktikus konyhai díszek

Széles termékválasztéka a legkülönfélébb megoldásokat teszi lehetővé. A klasszikus, rozsda-mentes acél tűzhelyektől az 50-es évek retro stílusú hűtőgépekig, a SMEG készülékek formája és ízlésvilága tökéletesen igazodik a felhasználók igényeihez, amely túlmutat a puszta gyakorlati szempontokon. A SMEG termékek a konyha hasznos és praktikus eszközei, ugyanakkor dísztárgyai is.

SMEG termékcsaládok

A SMEG nagy figyelmet szentel a termékek részletes tervezésére, belső design stúdiója elvégzi az alapos kutatást az esztétika és a stílus tekintetében, hogy készülékeik igazán ikonikus darabokká válhassanak. Világhírű építészekkel közreműködve hozza létre egyedi termékeit, amelyek a leg-apróbb részletekig összehangolt, egységes termékcsaládokat képeznek. Renzo Piano, Guido Canali és még számos művész munkája nyomán a készülékek sajátos stílust kölcsönöznek konyhánknak.

smeg meretezett 1200x600

Stílusikonok az ’50-es évekből

A SMEG ’50-es évek retro termékcsaládját a klasszikus, gömbölyű vonalak és élénk, tiszta színek tökéletes kombinációja jellemzi, ötvözve a legmodernebb technológiával. Ezek a SMEG által kifejlesztett termékek nemcsak egyszerű, praktikus konyhai készülékek, hanem valóságos lakberendezési stílusikonok, amelyek meghatározzák környezetüket. A FAB28 szortiment színes hűtőszekrényei mellé a SMEG kifejlesztette a konyhai kiskészülékeket, pontosan azonos megjelenéssel, teljesen illeszkedve a kialakított designhoz. Hűtőszekrények, fagyasztók, mosó- és mosogatógépek, melyeknek nemcsak a megjelenése, hanem az energiatakarékossága is figyelemreméltó.

Minden konyhai alkalmazásra

Ez a SMEG által kifejlesztett termékcsalád végérvényesen megváltoztatja gondolkodásmódunkat, amikor bekerül lakásunkba. A számos színárnyalatban kapható hűtők mindegyike lekerekített sarkaival idézi meg az “édes Rock’n’Roll évtizedét”. De a “Rockabilly-feeling” ne tévesszen meg senkit: ez egy igazi modern fagyasztó-, hűtőszekrény – és mindent tud, amit szögletes, minimál stílusú társai.
A SMEG FAB hűtői olyan sikeresnek bizonyultak, hogy csatlakoztak hozzájuk a hasonlóan retro mosogatógépek, mosógépek valamint a kiskészülékek is. Utóbbiak a konyhai előkészületekhez (konyhai robotgép, zöldség- és gyümölcsprés, turmixgép, botmixer) és az étkezéshez (kenyérpirító, vízforraló, citrusprés, espresso kávéfőző) használatos berendezésekkel járulnak hozzá, hogy a konyha esztétikai arculata a lehető legtökéletesebb legyen.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}