×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

A Villeroy & Boch új normákat tár elénk higiéniai bajnokukkal. Ötvözik a DirectFlush gyűrű nélküli kialakítást, az AntiBac antibakteriális mázat és a szennyeződéseket távoltartó CeramicPlus felületet a háromszoros tisztaság elérése érdekében.

Ezt a tökéletes együttes alkotta kombinációt még tovább fokozták egy extra funkcióval, miszerint a fürdőszobában már nem csak a higiénia, de a friss illat is nagy szerepet kap. Ez a ViFresh, ami minden öblítésnél tiszta és friss hatást biztosít otthonában.

ViFresh - frissesség, higiénia

A ViFresh forradalmasított, egyedülálló technológiájának köszönhetően messze túlszárnyalja a szilárd és gél állagú WC-szagtalanítókat. A hagyományos szagtalanítókkal ellentétben nem csupán megakadályozza a vízkő képződését és egyéb lerakódásokat hosszantartó illatával, de szem elől elrejtett kialakításnak köszönhetően még esztétikusabbá varázsolja a wc-t. Nem kell tartó kosarakat a wc-re felhelyezni, amelyek jelenléte nem éppen nyújt elragadó látványát és a baktériumok közkedvelt helyét is képezik. A gyűrű nélküli kialakítás (DirectFlush) lehetővé tette a nagyobb higiénia biztosítását, a ritkább tisztítást és a kevesebb vízfogyasztást. Azonban ezekre a wc-kre jóval nehezebb a kosaras wc-szagtalanítók felrögzítése.

villeroyandboch vifresh higiénikus wc 1200x600

Tökéletes kombináció a DirectFlush technológiával

A ViFresh és a DirectFlush technológiák kitűnő párosítást alkotnak! A DirectFlush gyűrű nélküli kialakítás mellé megalkották a ViFresh higiéniát és frissességet biztosító wc-szagtalanítót. Az ötlet rendkívül higiénikus, hiszen a rekesz a wc-be van beleintegrálva, így nem kell megérinteni a wc felületét. A rekesz teteje egy kupakkal zárható, amely a biztonságot szolgálja. Háztartásokba, nyilvános helyekre egyaránt tökéletes megoldás. A ViFresh által adott kialakítás a megfelelő megoldás szállodákba, éttermekbe és akár kórházakba, ahol magasszintű higiénia biztosítása elengedhetetlen feladat.

Melyik termékcsalád tartalmazza?

A ViFresh a Subway 2.0 kollekció, falra szerelhető, standard modelljeihez áll jelenleg rendelkezésre.