Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Villery & Boch - Az életre szóló fürdőszoba

Villery & Boch - Az életre szóló fürdőszoba

A nap első és utolsó állomása: a fürdőszoba. Ez az, ahol reggel készülődünk, este pedig leeresztünk, és ahol időt találunk saját magunk és a családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. Nincs olyan kollekció, amely jobban tükrözné ezt a véleményt, mint a Villeroy & Boch Subway termékcsaládja.

Fenntartható, tartós, szép és okos – Subway 3.0: Az életre szóló fürdőszoba

A felfrissített Subway 3.0 felkészítette a családi fürdőszobát a jövőre – a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush WC-vel, ami minden egyes öblítésnél vizet takarít meg, a tartós anyagokkal, az okos funkciókkal és az időtlenül szép dizájnnal. Az eredmény olyan fürdőszoba, amely hosszútávra szól, miközben és élvezhető is.

WC, amely a TwistFlush technológiával vizet takarít meg

Egy fürdőszoba-kollekció, amely rendelkezik mindennel, ami a fürdőszobában fontos most, és fontos lesz a jövőben – ezt a célt tűzte ki a Subway 3.0, a sikeres Subway kollekció új generációja. A kollekció központi darabja a víztakarékos, szuper tiszta TwistFlush WC. A titok: a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot – és teszi mindezt nagyon halkan. A kúpos kialakítású, teljesen perem nélküli, szuper sima falakkal rendelkező WC-n a szennyeződés nehezen tapad meg, a TwistFlush rendszer pedig kiváló munkát végez még egy kisebb mennyiségű vízzel is. Másfelől, a WC-nek csak 4,5 liter vízre van szüksége egy nagy öblítéshez, és csupán 3 literre egy kicsihez. Egy négytagú család évente akár 19.700* liter vizet is megtakaríthat – maximális higiénia mellett, és az idegesítő WC-keféket átadva a múltnak. A CeramicPlus és az AntiBac a baktériumok elszaporodását 99,9%-kal csökkentve még higiénikusabbá teszik a WC-t. Az áramvonalas oldalaknak, zárt éleknek és vékony ülőkének köszönhetően a WC korszerű és időtlen megjelenésével is jó hatást kelt.

Minden ízlést kielégítő mosdók

A Subway 3.0 mosdókat finom, korszerű dizájn határozza meg, egyenes, szögletes vonalakkal. A vékonyfalú, keskeny peremek és kis rádiuszok kívül-belül finom megjelenést kölcsönöznek a kerámiáknak. Emellett még ott vannak a funkcionális szempontok is: a mély kagylók és széles oldalsó peremek a legjobb felhasználói kényelmet nyújtják, a vizuális megjelenést pedig a keskeny külső perem lágyítja. A kollekció egyik védjegye a hosszúkás túlfolyó, ami stílusában lekerekíti a dizájnt. A termékcsalád minden szükségletet kielégítő széles választékot kínál: a sarokváltozatban is kapható kisméretű kézmosótól a dupla megoldáson át egészen a különböző szélességű beépített mosdókig.

subway 3 0 mosdo cikk

Hely a mindennap szükséges dolgok számára

A fürdőszobabútor otthonos érzést kelt, praktikus tároló helyeket biztosít, és mindent tisztán és rendben tart – továbbá a legjobb esetben olyan jól néz ki, hogy az egész fürdőszobát egy érezd-jól-magad oázissá alakítja át. Az új Subway 3.0 bútor a belső frontjaival, vékony falaival, nyitott polcelemeivel és teljes hosszúságú fogantyúprofiljaival eleget tesz ennek a követelménynek. A letisztult Brillant White, White Matt és Volcano Black színek tökéletesek az időtlen belső terekhez; a Taupe és a Cashmere Grey lágy árnyalatai természetes kisugárzásukkal keltenek nagyszerű benyomást, a Marine Blue és a Graphite színek pedig divatos bájt adnak a fürdőszobának. Ezenkívül a meleg Arizona Oak, Nordic Oak, Kansas Oak és Stone Oak színű fahatású bútorok kellemes hangulatot teremtenek a fürdőszobában. Olyan egyéni jellegzetességekkel lehet kiegészíteni a berendezést, mint az alumínium és Volcano Black színekben kapható fogantyúk, amelyek bármilyen bútorszínnel és felülettel kombinálhatók. A fogantyúk rendelkezésre állnak továbbá – a fehéren kívül – egyszerű színekben is, és ez segít megőrizni a lakkozott bútor teljesen monokróm „színre-szín” dizájnját. A bútorcsalád tárolóegységekből, oldalsó szekrényekből, magas szekrényekből, nyitott tükrös polcokból és komódokból áll. Az ujjlenyomat-mentes bevonatnak köszönhetően a felületek nagyon csekély karbantartást igényelnek.

subway 3 0 butor cikk

Okos világítás és új tükrök

A mosdó terület olyan megvilágított tükörrel egészül ki, amely a nap minden szakában mindig a megfelelő fényt biztosítja – a funkcionálistól egészen a hangulatvilágításig. A Subway 3.0 bútorcsalád részét képezik a különböző méretű szögletes tükrök, illetve két kerek tükör is, White vagy Black Matt színű alumínium kerettel. A sokoldalú, tompítható fényű LED világítócsík be- és kikapcsolható egy érintőszenzorral, vagy csatlakoztatható minden standard okosotthon-rendszerhez a ZigBee® készlettel (külön kapható). A tárolóegységek kiegészíthetők fiókkal és aljzatvilágítással is, sőt, utólag ZigBee®-vel történő felszereléssel okosotthon-kompatibilissé is tehetők.

subway 3 0 tukor cikk

Ergonomikus fürdőkádak: garantált nyugalom és kikapcsolódás

Az életre szóló fürdőszoba megérdemli a legjobb anyagokat. A Subway 3.0 kádak a több mint 60%-ban kvarcot tartalmazó magas minőségű Quaryl® anyagból készülnek. Ez az anyag a fürdőkádakat nagyon karcállóvá és színtartóvá teszi. A csupán 10 mm vékony peremű háttámasszal és hosszúkás túlfolyóval ellátott fürdőkádak magukban foglalják a kollekció jellemző dizájnelemeit, és tökéletesen illeszkednek a fürdőszoba belső terébe. A nagyon ergonomikus kialakítású háttámasz kényelmes ülőpozíciót és kellemes fejtartást biztosít. A fürdőkád továbbfejleszthető egy másik kényelmi elemmel, a fürdőkád feltöltését biztosító új SilentFlow rendszerrel: a víz alulról, csillag alakban folyik a kádba, így nincs idegesítő csobogás, amikor az ember készül átadni magát a kikapcsolódást nyújtó fürdőzésnek.

*4 személyből álló háztartás, összehasonlítva a standard hatliteres öblítéssel. Átlagos használat: naponta személyenként 5 alkalom, az Umweltbundesamt Deutschland (Német Környezetvédelmi Hatóság) adatai alapján.

subway 3 0 kad cikk

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}