Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
VitalSpa medence

VitalSpa medence

Az élet egyszeri és megismételhetetlen, ne szalassza el a lehetőséget, jutalmazza meg magát a VitalSpa élménnyel!

Dőljön hátra és élvezze az életet!

Ami a 20. század embereinek a kanapé volt a nappaliban, az a mai kor családjának egy kényeztető masszázsmedence, ahol mindenki úgy beszélgethet családtagjaival és barátaival, hogy közben a fellegekben érzi magát. A VitalSpa masszázsmedencéi elhozzák a kikapcsolódáshoz tökéletesen alkalmas földi paradicsomot, miközben Önnek csak a kellemes társaságról kell gondoskodnia.
A VitalSpa masszázsmedencében eltöltött idő élménye semmihez sem hasonlítható. A luxus és a törődés érzését tapasztalhatja meg, ha a vízbe merülve ellazul.
Hunyja be a szemét és élvezze, ahogy körülölelik a mikrobuborékok milliárdjai. A fúvókák fáradhatatlanul dolgoznak izmai ellazításán, a feszültség oldásán. 30 perc elteltével Ön frissen, kisimult arccal szállhat ki azzal a tudattal, hogy bármikor megismételheti ezt a testi-lelki terápiát.

Prémium minőség

Amit kívül lát: Lucite antibakteriális akryl felület, Thermowood időjárásálló fa burkolat, mindez fém tartószerkezetre integrálva.
Ami belül rejtőzik: negyven százalékkal nagyobb vízátáresztő képesség más masszázsmedencékhez képest, Balboa intelligens vezérlés, mely a masszázsélményért és a víz
hőmérsékletéért felel. A Pleatco nagyteljesítményű szűrőrendszer és az ózonos fertőtlenítés biztosítja, hogy Ön mindig tiszta és baktériummentes pezsgést élvezhessen.

Kényelem és élmény

Ergonomikus kialakítás, puha fejtámlák, beépített audio rendszer és távoli telefonos vezérlés. Zárt cellás BASF 4 évszakos szigetelés a kiváló hőtartásért, hogy Ön minden időben korlátok nélkül ellazulhasson.
Az Easy Control technológia segítségével egy mozdulattal testre szabható a fúvókák teljesítménye. A szín-, fény- és aromaterápiával pedig teljessé teheti a fürdőzés élményét.

Masszázs, ahogy Ön szeretné

12 különböző fúvóka simul a medence belsejébe, mind egyéni funkcióval ellátva. A pontmasszázs, vagy terápiás masszázs a nyak és a hát fáradt, megterhelt izmaiban oldja a feszültséget, a lágy- illetve dögönyözőmasszázs pedig ellazítja az egész testet.

Színterápia

Minden VitalSpa medencében való fürdőzés elengedhetetlen része a 4-6 különböző színt változtató színterápia alkalmazása. Milyen hangulatra vágyik? Megnyugtató zöldet, vagy élénkítő pirosat szeretne?
A DeLux színterápiás kiegészítővel élvezheti a folyamatosan egymásba úszó színek varázslatos látványát, melyet 11-17 beépített mini LED varázsol az Ön masszázsmedencéjébe.

vitalspa masszazsmedence

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}